over breien

 

Zachte gehaakte sokjes

Zacht booties (door N. Svezhentseva, het tijdschrift "boerin" 6 / 1988) Materiaal: jersey - 25-30 gram, kunt u elke kleur of combinatie daarvan te gebruiken. Booties zijn samengesteld uit twee delen: de schoen en de voet. We beginnen met de schoen. Typ in de spaken van 72 loops (inclusief 2 Edge), brei 6 nld st (ribbelst licentie Zachte gehaakte booties jaaren izn P. -.. Personen Loop ) en 8-serie - kous (licentie p. - individuen loop izn p. -... izn lus).

Nu, verspreid over de lussen in drie delen: twee kanten (tot 28 loops) en centrale (14 lussen).     We blijven breien sok: breien in de persoonlijke serie van 28 lussen van de rechter zijwand 13 en het centrale deel van de lus, lus brei de laatste 14 met de eerste lus van de linker zijwand. Werken, zet de binnenkant.

Nu: av rij te breien 13 loops averecht, en de 14 e en 15 e provyazyvayte av samen, in een aantal gezichts - 13 Facial loops, en de 14e en 15e lussen langs de voorkant. Deze afdaling duurde tot half vyvyazhite kanten - in het werk moet blijven voor 14 loops. Het aantal lussen van het centrale deel blijft ongewijzigd. Brei 8 nld in tricotsteek.

In de persoonlijke noodzaak om een ​​aantal delicate kant patroon voor de (banden) die je gaten in opengewerkte prodernite doen - het zal worden snaren.     Om dit te doen, afwisselend de gehele reeks 2 lussen langs de voorkant en jaar. Het aantal av alle st en jaar provyazyvayte averecht. 10-14 rijen van opengewerkte herhalen nummer. Laatste Brei 6 nld in St st, sluit de lus.

Sole knit in St st. Wij verzamelen vijf lussen, de eerste rij provyazyvaem gezicht. Aan het einde van elk van de vier series werd toegevoegd 2 st, brei tot en met 13 st. Brei 20 nld recht, dan aan het begin en einde van de gezichts-serie was toegevoegd een lus. Door de voordeur bereik en de verhoging van herhaling brei 6 nld gelijkmatig in de 17 lussen.     Kennismaking met daling aan het begin van elke nld: 2 keer in een lus en 2 keer - op twee.

Laatste 5 lussen dicht achter elkaar. Montage: Details otutyuzhivaem, naaien slipper, combineer deze met de zolen obvyazyvaya haak aan de voorkant van de haak. In een aantal schroefgaten opengewerkte kant of linten. Ook breien booties en een tweede.

Gerelateerde berichten:
  1. Fashion Knitting

delicaat, booties, yo, yo