over breien

 

Breien pinetok

Breien pinetok - dit is mijn leukste breien. Het is snel, eenvoudig en mooi. U geeft plezier niet alleen de jongen, maar zelf weet niet eens wie het meest gelukkig zullen zijn:) Dat is wanneer dit kind zal in een paar jaar begint te breien speelgoed, dan zal er vreugde en een baby een te zijn. Goed, nu over booties. Ik bereid een selectie van booties, P elegant, tehuis voor meisjes en jongens. Alle modellen zijn beschreven.

Als u dient te breien (het is pagina 126) en de eerste briljante met delicate manchetten. De klassieke versie pinetok, die verschillende versies van paringen te combineren zijn ideaal voor speciale gelegenheden, want kijk elegant, maar niet pretentieus. Breien pinetok pinetokmet de flagellum in het centrum is zeer makkelijk te kloppen. Contrasterende kleur benadrukt het flagellum goede verlichting. met patroon Lovely sentimentele laat aangesloten op een klein meisje.

Pattern aangevuld getande rand trim. Slippers met de rand van een contrasterende kleur is ideaal voor baby's, omdat ze makkelijk te dragen. Ze zijn warm en zacht, vanwege de bijbehorende fuzzy garen.     met sterren. grote voorbeeld voor beginners breiers. U kunt eenvoudig beheren zowel zichzelf booties, en een decoratief motief.

Schoenen met kwastjes ziet er geweldig uit, wordt uitgevoerd in een eenvoudige heldere kleuren. Ze zijn heel gemakkelijk te breien, zodat het model net als de beginnende meesters. met harten en kanten manchetten zal interessant zijn voor ervaren breiers.     Ties van de band zal helpen om een ​​klein steeltje. Dieren zijn geweldig om te wandelen uw konijntjes en teddyberen. Gerelateerde elastische manchetten en zorgvuldig uitgevoerd de overhand zal goed zijn om hen op onvermoeibare benen.

Gerelateerde berichten:
  1. breien caps, neemt

opengewerkte, breien pinetok, booties, patroon