over breien

 

Breien voor baby's

Kopen kleding voor het kind in de winkel geen probleem. Maar niet in haar persoonlijkheid, een speciale warmtebehandeling exclusiviteit. Maak het kind anders dan de anderen kan alleen breien voor baby's.  Brei voor uw kind plezier.  Toen mijn eerste dochter geboren werd, heb ik meteen besloten om voor te bereiden op haar garderobe, wat zeker zou niemand was.

Het eerste wat ik gebreid cape in een wandelwagen. Voor dit doel, om beter rekening te de lijn van pastel-gekleurde iris. Brei een betere haak dus het wordt een heel sierlijk ding.  De eerste kleren waren een motorkap, een warme trui, een licht jasje en een paar delicate past.

In het algemeen, breien voor baby's geeft veel ruimte voor creativiteit.  Ondanks het feit dat ik breien past bij de tijdschriften, ze doen als resultaat zag er niet uit zoals foto's van modellen. Beïnvloed wat anders was dan garen texturen en breien dichtheid van elke is anders. Breien voor baby's delicateDus, zelfs als strikt vyazhesh model voor het tijdschrift, allemaal hetzelfde blijkt uniek.

Plus Ik heb andere breien accessoires voor bijvoorbeeld appliques of vyvyazyvala versierd pompons ding niet voorzien in het model beschrijving.  En het ding werd meteen heel anders, onherkenbaar! Als je begint te doen knit serieus, ineens wordt het duidelijk dat deze hobby kan onbetaalbaar worden voor de familie budget!

Het feit dat boeken en tijdschriften over dit onderwerp, zoals breien voor baby's, zijn vrij duur, en ze moeten kopen te houden. Maar ik vond een geweldige manier uit, en nu vrijwel mijn geld uitgeven aan boeken. Het blijkt dat er veel online bronnen waar vind je beschrijvingen van modellen en richtlijnen voor het kiezen van het garen, maar ook om ervaringen uit te wisselen en te leren veel nieuwe ideeën.

Bovendien wordt de informatie op sites van handwerken kan worden verkregen gratis. Tegelijkertijd geven een volledige beschrijving van het model, gegeven een beschrijving van hoe vyvyazyvat patroon en aanbeveling over de keuze van de draden.  Het gebruik van deze sites is erg handig. Daarnaast kan elke locatie worden gevonden enkele tientallen van een verscheidenheid van modellen.

Of deze zelfde sites zijn ook een enorme hoeveelheid. Nu heb ik bijna nooit kopen magazines geen favoriete model Ik vind op het internet. Er zijn een aantal bronnen waar je kunt downloaden helemaal gratis in de winkel verkocht aantal tijdschriften over breien: bijvoorbeeld, vrijwel zonder dat daarbij thuis en zonder uitgaven geen geld kunt u het juiste blad te krijgen.  TeperP in mijn arsenaal van een groot aantal modellen en types van patronen.

De combinatie van de technieken van breien, en het veranderen van het patroon, ik kan betrekking hebben op zijn twee dochters outfits, die duidelijk zal niemand zijn! Gebaseerd op materialen www.baby.ru

delicate, yo, yo, patroon