over breien

 

Breien voor kinderen mode en accessoires

De paragraaf geeft een model van kleding en accessoires voor baby's vanaf de geboorte tot 3 jaar verbonden naalden: een vest, dress, booties knitting "Tenderness", booties breien "Mijn Bloem", booties breien voor beginners, breien schoentjes voor pasgeborenen.  Breien voor kinderen - een zeer aangename ervaring.  Breien voor baby's neemt niet veel tijd, en vervolgens hoe leuk om te zien Chad op zijn dingen in verband met hun handen.

De dingen geassocieerd met liefde voor haar baby, houdt uw handen warm. Voor Knitting kinderkleding is wenselijk om het garen heldere, oog aangename kleuren te selecteren.  Heel voorzichtig om het garen voor het breien babykleertjes te selecteren.  Zomer-modellen ze liever katoenen garens voor de winter - wol of acryl.

Niet alle wol is geschikt voor kinderen kleding, en vooral voor zuigelingen.  De vacht moet kwalitatief en niet prikkeldraad. Het is het beste geschikt voor deze merino garen ekstrafayn (extrafain). Fabrikanten van schrijven dat merino garen ekstrafayn geen allergieën veroorzaken.

Jonge kinderen zijn allergisch voor wol. In dergelijke gevallen kunt u breien van acryl garen kwaliteit. Acryl garen is de "sherstopodobnoy", dwz de eigenschappen van soortgelijke Wolspinnerij.  Veel fabrikanten produceren nu een breed scala aan garens speciaal voor kinderkleding.  Dit is puur katoen, wol of acryl garen, en mengsels daarvan.

Mixes zijn zeer goede combinatie van eigenschappen. Wilt u een warm ding voor een kind associëren, maar past niet bij je wollen garen, en van 100% synthetisch breien niet wilt dat het mengsel van acryl met katoen worden toegepast in een dergelijke situatie.  Aangezien het 100% Katoen - de zware, dichte, niet rubberachtig, en in combinatie met acryl garen is een meer lichtgewicht, flexibel en pluizig.

Meer over de operationele eigenschappen van het garen, afhankelijk van de vezelsamenstelling kan hier worden gelezen: Gebaseerd op materialen www.korolevstvo-masterov.ru

booties breien, booties, haken, kleding, regeling