over breien

 

Breien voor baby's gebreide cadeau set

De eerste post zal lay-out, misschien wel, het eerste ding dat je nodig hebt voor een pasgeboren baby of de baby. En dit, natuurlijk zal worden gebreid cadeau set voor lozing walvis. Laten we eens kijken wat het is en wat er is en wat het is, in feite gerelateerd. Ik zal beginnen met een presentatie van tapijt. Dit is zo'n groot stuk van gebreide stof, afgezet met een gehaakte en een grootte van 100 * 100 cm.

Hoewel, eerlijk gezegd, een beetje Pobol. Eerder, voor de kleinkinderen, ik een of andere manier was onverschillig tegenover het tapijt. Nee, ze hield van mij, maar stel dat dit een of andere manier moeten wissen ... Sterker nog, in de vorige eeuw, was er geen speciale poeders, en de meer liquide middelen om te zorgen voor wol-producten.

Breien voor Baby cadeauset voor de gehaakte breienEn toen het eerste kleinkind geboren werd, besloot ik hem te koppelen aan een klein pledik, gewoon worden afgevoerd. Maar het bleek ... maar het bleek dat dit gewoon onvervangbaar ding in de garderobe van de baby! In de knit plaid wrap heel gemakkelijk klein, als je voor een wandeling. En doeken geeft een heel zacht, maar tegelijkertijd dicht.

Plaid Fleece dekens gebruikt als in dezelfde wandelwagen of wieg. Ze kunnen betrekking hebben op uw baby tijdens het reizen in een auto ... Ik kan nu zeggen over zijn twee kleinkinderen: ze op geen enkele toestemming om te slapen onder de dekens, zijn ze pas tevreden dekens. Terug in de kit om een ​​deel van overalls dichtgeknoopt op extract.

De grootte van het 50-62cm, dat wil zeggen in leeftijd 0 tot 4 maanden. Laat je niet afschrikken door het vooruitzicht van oneindige bevestigings-en ondergang pugovok. In feite, niet per se ongedaan overalls tot het einde. Genoeg om slechts 2 of 3 toetsen vrij te geven aan de baby te kleden. Gebreide trui zeer flexibel, goed gestrekt, dus het is ideaal voor de kinderkleding.

Zip, en kan handiger, maar het heeft een vaste grootte en omdat van dit product is praktisch niet uitgerekt in de lengte. Een knoop pakken zijn toegestaan ​​om mee te groeien met de baby voor 3 4mes.! In de gift pakket te extraheren bevat zelfs sokken en 2 caps. Een klein cap, net genoeg te winnen en zijn 1 tot 1,5 maanden.

En de tweede is groter, van 2 tot 4 maanden. Voor Knitting Deze set was geselecteerde all-wol garen geïmporteerd zachte Merino klasse. Breien is niet een hobby en een beroep. Breien - dit is mijn leven! Gebaseerd op materialen club.osinka.ru

Gerelateerde berichten:
  1. duurt

breien, breien