over breien

 

Breien voor de kinderen

Breien voor kinderen kost

Nice en warme kleding in de winkels zijn vrij duur.  Maar breien voor de kinderen, kunt u echte meesterwerken van de dingen in verband met hun handen er mooi en duur, en de kosten zijn minimaal.  Als u besluit om te leren breien voor mijn baby om iets dat makkelijk te doen. Vandaag de dag u kunt kopen een veel literatuur over dit onderwerp in elke boekhandel.

Daarnaast zijn er zijn tal van tijdschriften waarin je kunt ideeën op te doen op breien. Het is niet nodig om het exacte model dat u wilt binden. Als het lijkt alsof het lastig voor een beginner, dan kunt u het model te vereenvoudigen, niet vyvyazyvat sommige items of kies een ander patroon. Ikzelf, als breien truien voor de kinderen, neem de log uit alleen de algemene idee.

Volgende, selecteer ik een ander patroon, of, omgekeerd, is de aanbevolen patroon van lenen, en de stijl verandert enigszins. Het blijkt nogal een exclusieve zaak.  In het algemeen Knitting spaken voor de kinderen biedt vele mogelijkheden voor creativiteit. In de kinderen dingen die je kunt actief gebruik kleur patronen, strepen, contrast details.

Als de band zakken, juk, volanchiki, kant in een andere kleur, dan is het model onmiddellijk zal veel interessanter. Breien voor de kinderen gemakkelijker en goedkoper dan bij volwassenen. Het is veilig om gebruik maken van alle resten van garen dat is in het huis. Slechts een paar kleine, ergens op het gezicht van waardeloze Hanks gekleurde garens?

Associate van hen fel, gestreepte baret, cap, wanten.  Of pleinen meet 15 x 15 cm verschillende patroon. Nu, sluit de dozen en je hebt de originele kleur zhiletik. Zo is de knit spaken voor kinderen en helpt zich te ontdoen van de oude garen, en de aankoop van een nieuwe zaak voor het kind.

Dingen, waarvan het kind opgroeide, geen haast om weg te gooien. Als ze in goede staat zijn, is het mogelijk op te lossen hen en das is nieuw, een combinatie van beide garens in textuur en kleur.  Zeer interessant zijn de dingen die anders is dan garen en textuur en kleur. Echter altijd rekening houden met de kenmerken van het garen als het "zit", schuren of niet.

Als het item wordt gekoppeld van de draad, waarvan sommige zitten meer dan anderen, dan na de eerste wasbeurt zal het zijn vorm verliest.  Wees niet bang om te experimenteren kindermode staat het gebruik van heldere en vrolijke kledingstukken. Gebaseerd op materialen www.baby.ru

neemt, breien, naald, patroon, breien