over breien

 

Breien voor de kinderen mooie dingen

Vandaag wil ik praten over wat wonderbaarlijke dingen kunnen worden gemaakt, dankzij de creativiteit en vindingrijkheid. Mijn zus Katja groot deel van de minnares van handwerk, haar favoriete hobby haken. Schema's die ze moet gebruiken, het zich ontwikkelt, en het heeft verkregen buitengewone dingen. Kate heel graag bij u thuis uit te rusten.

Ze vooral graag haak servetten's uit tijdschriften over handwerken. Toen ze haken servetten, is al haar aandacht toegespitst op de beste manier om de strop vast op een servet dat alle mooie zag, en het was veilig. En het ontwerp van deze gebreide schoonheid kost tijd en denken.

Crochet, schema's die gebruikt worden op hetzelfde moment dit alles is, dat is meerdere malen herhaald hetzelfde element. Het gebeurt zelden, als u breien een servet, dan meteen de eerste keer dat allemaal erg succesvol. In principe, wanneer je voor het eerst breien doek voor uw huis, steken en ogen niet worden vrijgegeven, zeer glad en mooi.

Breien voor kinderen prachtige dingen patroonOm ervaring is niet nodig, omdat na het herhaaldelijk uit te voeren dezelfde actie, al krijg je. Katia is ook niet meteen begon te gladde en mooie items te ontvangen. Ik vertel je dit niet alleen. Op mijn laatste verjaardag van mijn zus gaf me een sjaal (zie foto). Haak geeft meestal dezelfde repetitieve element, waarvan het doek is.

Kate zag een leuke servetten en een regeling ingevoerd die kan worden gemaakt van dit bijzondere sjaal. Ze gebruikte een schema van "staart pauw, 'heeft niet alleen dunne katoenen draden, en dikke polusherstyanye.P ik wil een beetje te praten opengewerkte breien. Het is beter om gebruik maken van een platte garen, vervolgens visnet patronen zijn mooier. De getextureerde garens bulk of kan gewoon niet genoeg benadrukken de details gepland patroon.

En ik wil zien het eindresultaat is een dunne draad geeft een meer verfijnde look van uw servet. Maar als u besluit om een ​​sjaal stropdas, zoals de mijne, dan, natuurlijk, moet je een dikke garen beter dan lichte kleuren te gebruiken, want het is duidelijk zichtbaar patroon. Haak, kan een zeer populaire regeling thema in elke gemeenschap heel wat nuttige informatie te vinden. Gebaseerd op materialen www.baby.ru

haken, haken, regeling, maaswerk, patroon