over breien

 

Haak is zeer vaak voor

Knitting haak! Knitting haak - een veel voorkomende vorm van decoratieve - toegepaste kunst. In de loop der jaren, wordt het verrijkt met nieuwe technieken en helpt nu voor vele mooie en comfortabele dingen te creëren. Haak breien naaister alle landen van oudsher, en de reeks van de fans van dit soort handwerken neemt elk jaar.

En het is niet per ongeluk. Knitting haak - is grappig en spannend. Na een bal van garen en haak , evenals het aanbrengen van een fantasie, kunt u vele meesterwerken! En mijn website zullen proberen om u te helpen met dit. Voor beginners, breisters, plaatste ik een les over gehaakt. De "regeling" zal constant het toevoegen van nieuwe ontwerpen en patronen voor hen.

Crochet is heel gewoon badpakEen veteraan breiers zal een ruime keuze aan modellen te vinden haken haak. Dit is een model voor volwassenen en kinderen: truien, jassen, hoeden, sjaals, sjaals, sokken, wanten, jurken, tops, Badmode. Interieur van uw huis zal veel interessanter en comfortabeler, als je binden aan een haak op de beschrijvingen en programma's die hier plaid kussensloop of handdoek. Ik hoop dat deze website alle liefhebbers van haak te inspireren om hun eigen, unieke werken te maken!

Ik wens je veel succes! De site maakt gebruik van de beschrijving van de modellen voor volwassenen en kinderen, haken regeling, gepubliceerd in het tijdschrift van de binnenlandse en buitenlandse publicaties, verschillende jaren van de release. 12.9.2009. Kijk, hoe mooi! Deze kinderen tas, "Bunny", verbonden door een haak, een genot uw prinses!

Ik heb geen twijfel over bestaan. Binnenkort de haak en draad - en aan de slag! 09/03/2009. Ik stel een eenvoudig model hoeden met pompoms voor kinderen te worden uitgevoerd die niet zorgen te maken over te vormen. Gewoon verzamelen de bovenste rand aan vier hoeken, die zijn ingericht met verschillende kleuren pamponami vorm.

02.09.2009. Eigenaren van luxe grootte aan te bevelen aandacht te besteden aan een interessante jack met asymmetrische rits. Voor de daaropvolgende val was hij erg handig

hoed, breien regeling, zwemkleding, haak