over breien

 

Over haak kinderen

Over haken kinderen. Zelf heb ik zelden houden de haak in zijn hand. Maar mijn oudere zus Katusha grote naaister in dit opzicht. Kate van kinds af de voorkeur aan haken, breien niet.

En het is heel goed in. Haak kinderen rage die is uitgegroeid tot een integraal deel van haar leven. Het creëren van nieuwe modellen, belichaamt de creatieve verbeelding, hun individualiteit tot uitdrukking. Ontworpen door zijn beeld is uniek met de juiste keuze patroon, kleuren van het garen, de stijl van het product.

Crochet kinderen van beginner tot meesters! Natuurlijk, de vaardigheid komt met ervaring, en ze studeerde ook in een keer met vallen en opstaan, leren techniek haken, en tot nu toe het opent nieuwe nuances van het vak. En ik wil delen met bezoekers. tips van mijn zus te haken voor de kinderen brengt je vreugde. Laten we beginnen met de tools, te weten de keuze van de haak.

Over haak haken kinderenHaken zijn metaal, hout, been, plastic. En zij van verschillende dikte (0,5 tot 15,0 mm) en lengte (kort voor normale breien en haken lang naar Tunis). Voor Knitting tape-apparaten maken gebruik van verschillende vorken met een haak stok. Mijn zus geeft de voorkeur aan stalen haken.

Ze zijn niet afgesleten op het garen, bijna geen buigen, niet breken en geen vlekken op uw handen en garen. Als de dunne draad te nemen een dikke haak, het gebreide stof is een open-werken met grotere openingen. De dichte stof kan verkregen worden door gebruik te maken dikker garen en haak dik of dun en delicaat haak Haak niti.P zo zeker van! Haak vereist speciale nauwkeurigheid in het tellen van het aantal lussen of bars, of beeld kan worden vervormd.

En mijn zus wees erop dat de juistheid van de implementatie van een product of een enkele motief en grotendeels afhankelijk van hoe strak gespannen snaar, uit onnauwkeurig handbewegingen en haak loops en bars van verschillende grootte worden verkregen. De armen en de haak moeten soepel bewegen in hetzelfde ritme, maar de draad tot rust komen vrij en gestaag.

Nog een tip van mijn zus, als je de minste twijfel dat het garen misschien niet genoeg zijn, dit werk zal enige zorg. Koop een garen met een voorraad en plezier hebben met een gehaakte. De voorkeur garen te breien de lichte kleuren zijn beter gezien en zo de lus, en bars. Ik hoop dat mijn zus het advies om je te helpen link hun handen ongewone kleine dingen baby. Gebaseerd op materialen www.baby.ru

opengewerkte, haken, haken, breien