over breien

 

Breien poluverov voor kinderen met een beschrijving

Knitting voor kinderen met een beschrijving. . Gratis circuit jumpers Als u nog niet gezien, stel ik las het eerste deel: en dit record blijft deze gratis compilatie van kaarten en beschrijvingen van gebreide goederen. Jassen - praktische kleding, het dragen van hen kan niet alleen de winter, maar koud in de herfst.

Wat voor soort trui breien - uw keuze, maar ik meestal breien puloverchiki licht genoeg dat het kind niet zweet, maar zoals we weten - de kinderen, vooral jongens, graag stoeien. Breien poluverov voor kinderen met een beschrijving van de regelingDus, misschien zal ik beginnen. 1. Ideaal: atletische trui met polo kraag en luxe lokken naar beneden, draaien in reliëf patroon. Dit model is je baby kan gedragen worden als een overhemd of een shirt.  Geen extra details.

Bijzondere smaak maken twee grote knoppen. De applicatie is een circuit patroon, patroon, en gedetailleerde beschrijving. 2. Trui voor jongens 6-10 jaar met een patroon van diamanten. 3. Breien een trui met een schedel voor een beetje onrustig. Kinderen zijn dol op deze dingen, maar in termen van volwassenen, het is niet echt leuk.

Maar als het kind leuk vindt, waarom geen verbinding maken? 4. Pullover van patent patroon. Een gedetailleerde beschrijving en schema's in de toepassing die u gratis kunt downloaden op de bodem van de opname. 5. Eindelijk de voltooiing van de evaluatie model: trui met het vliegtuig.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze review. Gebaseerd op materialen vyazhesh.ru

regeling, patroon, breien