over breien

 

Voor een klein gebreid erg leuk

Zoals beloofd, bied ik een selectie van gebreide mutsen voor baby's. Voor een klein gebreid erg leuk. Voor een klein breinaald is erg mooiHet eerste ding dat komt te letten op - u kunt snel stropdas model, en dat altijd wil. Hoewel ik dol op breien, maar het begon als een gevolg dichter bij breien beter. Waarschijnlijk dus voor zichzelf zeer zelden breien, en met de verschijning van zijn dochter bond slechts een schouder. Small cap kunt vangen een dutje gelijkspel voor het kind, goed, of 2 van de slaap.

Immers, klein, in tegenstelling tot de 3-5 entree is, en nog veel meer, slaap en daarmee de tijd die je hebt genoeg gelijkspel. Geloof me - ik weet het, plaats:) Maar tot zes maanden is niet breien, nog steeds hard, en moet gebreide dingen was het niet, want er zijn veel gebonden aan de geboorte van een dochter.  Maar de eerste gebreide muts is toen mijn dochter was en we hadden ongeveer zes maanden. Zo, een selectie van gebreide mutsen voor kinderen onder de 3 jaar. Zeer eenvoudige en elegante set van Drops.

De baby van 1 maand. tot 3-4 jaar. Set van verbonden eenvoudige normaal in St st.  BESCHRIJVING Zeer mooie gebreide muts met pom-poms van de twee Drops. Kid zoals pom-poms en zijn zachtheid, want het is gelinkt vanaf de alpaca, en mama kunnen niet overleven - in een pet, alles is gesloten en de oren en de nek.

Dit varken hoed zal je baby gelukkig zijn. Ze gehaakt van kleine knoppen, en een varken snuit vol met synthetische vulling. Beschrijving Haak kit voor de baby: trui, broek, en pinetki.P Zeer mooie, warme, en tegelijkertijd eenvoudig te breien kit. Het belangrijkste om te pick-up een goed garen, zodat de jongen was handig en comfortabel.  Beschrijving Gebreide Beschrijving Brei Children's Elf spaken.

In de jaren 1940 en '50 "Elf" was op het hoogtepunt van de mode voor kinderen.  In deze versie van 1944 was breien een rechthoek, gevouwen in half en aan elkaar genaaid, voegde de band langs de onderste rand, stevig bevestigd aan de dop, het kind het hoofd. Kies een zacht garen voor dit model is zeer geschikt voor de zogenaamde garen sokken.  Beschrijving van het model op Children's hoed, een beschrijving die een beroep doen veel, maar de beschrijving is hier niet op de site en de Parijse, ik vond deze beschrijving. Gebaseerd op materialen spicami.ru

booties, breinaald, breien, breien, breien