over breien

 

Breien voor Kinderen regeling

Voortgang: Naberaem 79 lussen. De eerste, brei 4 rijen van rubber. Om in wat volgt, we konden binden aan cap ryushu, brei voor een aantal averecht loops. Ga nu naar de Britse band en brei 40 rijen.

Verdeel het deeg in drie delen, scharnieren, en brei de achterkant van de kap en de hiel in de sok. Brei een keten van 60 lussen van de lucht, niet te onderbreken de draad koppeling van de onderkant van de muts en brei 60 meer lucht loops.  Gedraaid Knitting en brei 1 nld sc. We bond de onderkant van de hoeden en banden op de gebonden hetzelfde moment.

Nu, een draad van contrasterende kleur breien ryushu aan de voor-en achterzijde caps, zoals in de foto.  Ryusha: * in de eerste lus v, de volgende st overslaan, in de derde kolom met de lus 4 yo, sla dan de vierde.  Dan herhaal van *. Britse Gum: Het aantal lussen moet deelbaar zijn door 2 een lus symmetrie. 1e rij: 1 r, 1 omsl, verwijder niet de 1 ste provyazyvaya, aan de rechterkant naald. Herhalen vanaf het begin van de serie.

2 en alle volgende rijen: voor elke av jaar te doen, schiet niet zelfkant provyazyvaya, een lus met een omslag in aanmerking voor een lus en knoop de voorkant van de voorste muur. Gebaseerd op materialen www.knit4baby.ru

Gerelateerde berichten:
  1. cap, caps knit
  2. Fashion Knitting

lus, yo, yo, naald, breien