over breien

 

Breien kinderen

Tijdens de zwangerschap, vaak een verlangen om porukodelnichat en maak je handen een aantal gezellige en aangename geschenken om uw baby - is het bijna een instinct, al eeuwenlang vrouwen bereiden zich voor op een bijeenkomst ... Als je niet weet hoe te breien, of niet alle breiwerk je krijgt, maar je wilt iets voor te bereiden op de baby, kom en doe een cursus breien kinderen. Klassen hebben een club-advisory.

Samen kunnen we bespreken wat kan worden toegeschreven aan de pasgeborene (wat nodig is om voor te bereiden voor de eerste baby's maanden van het leven).  Tijdens de sessies die u in staat zal zijn om bijna alle verbinden de bruidsschat voor de baby: booties en sokken, muts, gebreide catsuit, zhiletiki, blouses, jassen, jurken en sarafan voor meisjes, baby hoeden, panamku, kinderen reytuziki, truien. pledik deken en een kinderwagen, speelgoed voor de baby.

Deze dingen moeten niet alleen functioneel, comfortabel voor baby-en milieuvriendelijk, maar ook goed verbonden met de laatste mode trends. En hier zullen we helpen tijdschriften en catalogi uit Frankrijk. Zoals u weet, het Franse - 's werelds eerste uitvinder. Hun breiwerk voor kinderen zijn eenvoudig en makkelijk te doen.  En als zoiets is gerelateerd moeder of oma - ze is mooi verdubbelen.

In de klas zullen we veel trucs van het breien, die opgebouwd onze grootmoeders, in zeer eenvoudige termen te leren (bijvoorbeeld, gewoon stropdas sokken breien raglan top, hoe te eindigen). Heel vaak in tijdschriften over breien beschrijvingen en schema's zijn te complex en verwarrend. We postorayus uit de buurt van complexiteit. Knitting baby bootiesOnze motto is te breien - eenvoudig, makkelijk en mooi!

Na de cursus bent u in staat om te navigeren in de log's, patronen, de basisprincipes leren en veilig kan worden genomen voor eventuele breien al in het bezit! In onze eigen ervaring die u zult zien dat breien - het is gemakkelijk en leuk!  We wachten voor aanstaande moeders, moeders die al kinderen hebben en wil ze binden wat u, grootouders en iedereen die wil breien voor het hele gezin wilt! Kom!

In de klas zullen we breien babykleertjes en speelgoed: laarsjes voor de voetjes. Leren breien booties: hoe de lus voor verschillende grootte voeten, hoe te breien sokken op de naalden, hoe laarsjes voor zavyazochki te maken te berekenen.  Set van kleren voor ontslag uit het ziekenhuis. Dit is de eerste uitgang jurk van de baby. Voor pevogo uit kind, zal waarschijnlijk een pet of hoed, blouse nodig, gesp schuifregelaars voor luiers.

Sox caps voor pasgeborenen. Baby hoeden gemaakt van katoen of wol in de vorm van het hoofd met oren of zonder. Breien baby-hoeden: hoe de lus te berekenen rond de omtrek van het hoofd, hoe je een patroon te maken en sluit het gewenste model. De keuze om te gaan breien: pet, passend hoedje, pet, helm, cap-aardbei voor een meisje of een andere favoriete model. Zhiletik voor de baby. Het ding dat past in het snel en is zeer comfortabel voor het kind.

Sviterki baby met handige gespen en zachte gewrichten.  Leren om patronen truien, pakken of jurken te maken, en de dichtheid van de lussen van het breien van de vereiste patroon te berekenen. Brei de geselecteerde model, naaien, binden de regio. Kleed je naar het meisje.

Plediki in het rijtuig, kleur en patroon zijn afhankelijk van uw verbeelding.  Breipatronen basispatronen, zoals glad, kousenband, gom, gom octrooi, vlechten, jacquard patroon, reticulaire patroon, parel breien, strepen (horizontaal en verticaal), hobbels. Leren om de regeling te lezen in verschillende tijdschriften, zoals aangewezen loops, series, hoe om te lezen van de patronen. Leer te delen naaien, een nette naad, kanten rand op het voorbeeld pledika in patchwork techniek te maken.

Brei-speelgoed - speelgoed, breien is een zeer aangenaam en interessant, het geven van een heleboel creatieve ideeën, zoals de kat om te slapen voor de meeste malenikih. Oudere kinderen kunnen betrekking hebben weinig dier of een sneeuwpop met een sjaal en muts. Diverse interessante knitwear - doekjes voor Pasen en kip, haak.  Lessen over breien kinderen is Irina A. Romanova. U kunt zich inschrijven door contact met ons op via telefoon (499) 133 6657, (499) 1331539, (495) 3369700 tijdens kantooruren.

U kunt ook inschrijven door het invullen van het formulier in en onze manager zal u bellen op een bepaalde telefoon in de nabije toekomst. Gebaseerd op materialen www.magichild.ru

gebreide speelgoed, booties, jurken, gebreide kleding, het circuit patroon