over breien

 

Haak babyslofjes

Wat zijn booties? De eerste kinderen schoenen nodig om kinderen te beschermen tegen koude voeten en verwondingen. Daarnaast, booties deze overgangsfase van zachte sokken om de eerste harde laarzen. Sommigen denken dat tot de baby begint te gaan zitten spelen, en hij geen booties nodig. En slechts zes maanden, wanneer het kind begint te actief te leren van de wereld toen hij begint te kruipen, dan lopen en staan, is booties nodig.

Hieruit kunnen we het eens kunnen worden, maar ik vind ze, wanneer en om de drie maanden baby's en baby booties worden op een mooi, zeer mooi, en de benen tijdens het wandelen in de hitte. Nu fabrikanten produceren van vele soorten pinetok van de meest eenvoudige, brei-of haakwerk, van het model zeer vergelijkbaar met deze schoenen. Maar de meer complexe structuur, hoe groter de waarde. Wij hebben dat gedaan, want de huizen waren zelfgemaakte booties, en op de weg naar buiten Ik kocht een paar.

Kijk door de informatie in het internet, besefte ik dat de output kan de meeste booties te maken, vond zoveel moois! Wat is er de buit? Als u ervoor kiest om te breien booties, moeten zij worden: licht, zacht, comfortabel, naden moeten klein zijn, ze zijn gemaakt, en goed behandeld, goed te booties te houden op haar been. pinetok zool moet flexibel zijn en zacht, moet de teen en hiel pinetok meer dicht.

Als je besluit om link Booties, herinneren, moet worden aangesloten, zodat de vinger was in hen vrij, kies dan een natuurlijke garen, acryl kan gebruikt worden voor kinderen, het veroorzaakt geen allergieën, garen moet stabiel zijn naar herhaaldelijk wassen. Wanneer de baby begint te staan, zal hij moeten leren slofjes: een goede keuze van stof booties met leren zolen zijn niet glad. Booties en de veiligheid van uw baby. Wat kan gevaarlijk zijn booties, vraagt ​​u?

Crochet babyslofjes schemaVergeet niet dat de jongen niet alleen proberen af ​​te schudden van de booties, maar hun smaak en smaak. Als de booties die u hebt gekocht of vastgebonden, zijn er knopen, gespen, appliques zeker om ze te controleren op sterkte. Gelijmde onderdelen dient te worden versterkt naai ze met draad. Booties met hun handen voor het maken van de meest simpele pinetok geen zin om een ​​expert in het naaien of in zijn knit.

In mijn kompas vindt u tal van patronen en schema's pinetok te vinden, met gedetailleerde beschrijving. Voor het vervaardigen van pinetok elke dag, dan kunt u gebruik maken van de overblijfselen van stof of leer, of koop in de winkel blijft, die meestal worden verkocht tegen een korting. Een breipatronen kunt u gebruik maken van de resten van garen. En voor de schoenen uit, en je kunt uitgeven en kopen een mooie stof en garen.

We weten allemaal dat kleur invloed op onze stemming en psychologie, vond dat baby's geel, oranje en groen verkiest. Breien en naaien in een vrolijke kleuren. Creatief succes voor u en laat uw baby's voeten warm! Gebaseerd op materialen romasky.ru

Laarsjes, regeling, breien