over breien

 

Haak voor malyshey21

Ik heb besloten om die prachtige beschrijvingen die ik gebruikte toen ik breien voor haar baby te delen. Deze ondersteunende Ik gekoppeld, toen niet wist baby's seks. En toen ze hoorde dat kocht een roze lint en otdekorirovala hele set. Discussies: 150 gr x / katoenen garens (180m/50 g).

Haak: 2.5 Nummer van de 1e tr: * 1 kolom met een omslag, 2 lucht lus, herhaal van * tot een kolom met een omslag 2e rij einde: een kolom met een yo yo eerste kolom van de vorige rij * 1 kolom met een omslag in de lucht loop van de vorige rij, tot en met 3 de lucht loop posvtoryat van * einde van een kolom met een yo yo laatste kolom van de vorige rij.  3e rij: Brei als de 2e lijn, maar presteren op vier luchtfoto loops.

1e rij: sluit een keten van vier-air lussen en het aan de ring verbinden kolom aan te sluiten.  In de ring met 8 sc. Run 2 meer rijen van acht iedere v. Trek de lussen aan een touwtje.

Om te beginnen breien een jasje volledig op zijn kop. Link keten van 143 vliegtuigen plus drie lussen pteli opkomst en brei 2 rijen kolommen met yo.  Brei dan 13 rijen van de velg (= 333 bar). Blijf de basis patroon (= 399 loops) werk.

Na vier rijen van breien vanaf het begin van de belangrijkste patroon van het werk en de verdere details van de gebreide afzonderlijk te verdelen.  Naar de linker richel naar het basispatroon als voorheen voort te zetten, de eerste 67 lussen, voeg een lus (loop = 68) en dan recht breien. Na 17 cm vanaf het begin het breien van de linker richel om de klus te klaren.  Naar de linker mouw breien 66 loops om de basis-patroon voort te zetten, voegt een lus (loop = 67). Op 12 cm vanaf het begin het breien van de mouwen om de klus te klaren.

Om een ​​back-lus, dan blijven de belangrijkste lus 131 patroon, voeg een lus (loop = 133). Recht breien.  Na 17 cm vanaf het begin terug naar de klus te klaren. Voor de rechter mouw om een ​​lus toe te voegen, de lus 67 blijft het basispatroon (= 68 lussen). Op 12 cm vanaf het begin van de mouwen om de klus te klaren. Voor de juiste plank om een ​​lus toe te voegen, de lus 67 brei het basispatroon (= 68 lussen).

Gebreide recht, 17 cm om de klus af te maken.  Montage: doe de zijnaden en onderkant naden van de mouwen. Halslijn stropdas ryushem. Langs de onderkant van de mouwen om te presteren in een reeks van sc en Ryusha.

De verticale randen van de planken en de onderkant van de jas stropdas 1e volgende v. Schuif de satijnen lint door de gaten in de voorste rij grens.  Verbinden de twee "bulten" en naai ze op de planken. Haak: 2.5 Nummer van de 1e serie (circulair): * 1 v, 3 air lus, 1 v in de eerste v, sla 2 st basis, herhaal van * De gaten voor de knoppen: de drie kolommen over te slaan zonder yo, hardlopen 3 lucht lus.

Link keten van 54 vliegtuigen en twee lussen tillen lussen en brei patroon met driehoeken.  Ga dan verder het basispatroon.  Naar een kant schuine toe te voegen aan beide zijden, vanaf de rand van het mozaïek in elke 2e nld: 2 x PA2 lussen in een rij 5 keer in een lus, met inbegrip van het patroon van de toegevoegde loops (loop = 71). Op 13 cm van de rand van de dial-in aan de rechterkant verlaten voor een tijd-slots 3 lussen.

Een 35 cm van de rand van de dial-in om een ​​lus voor de armsgaten met de 29 e tot 37 e te verlaten en afzonderlijk verder aan beide zijden. Op het deel van de rug naar de armsgaten te houden in elke rij heeft een tijd drie keer een lus en twee lussen.  Door middel van 44 cm van de rand van de dial-in om van de linkerkant te laten aan de achterkant hals 12 lussen. Na 45 cm van de rand van de dial-in om een ​​schouder lus verlaten en de klus afmaken.  Van de kant trans om de aftrekking uit te voeren, zoals in de rug.

Een 41 cm van de rand van de dial-in naar een hals voor slechts vier lussen en daarna in een rij 1 keer drie en twee keer in een lus te laten. Na 45 cm van de rand van het mozaïek af te maken. Kettingen van 4-lucht-loops en maak verbinding met de ring. In de ring met 8 sc. Run 2 meer rijen van acht kolommen.

-Knop om een ​​kleine hoeveelheid garen te vullen en trek alle st op een draad.  Montage: het uitvoeren van de schouder naden en de naden van de broek, maar ook het midden van de naad. De verticale randen vent gelijkspel 6e rij v, met een willekeurig gekozen aan de bar gelijkmatig uit te voeren 6 gaten voor de knoppen. De overige randen van de overalls stropdas patroon voor bars.

Naai de knopen aan. Haak: Nee. 2.5 Het basispatroon: mouwen met schema op de mantel. Start met de lus in de voorkant van rapport, rapport en herhaal de lus einde van het beeld.  1 keer lopen vanaf de 1ste tot de 5de rij, herhaal dan met de 2e naar de 5e rij.

1e nld: * 1 kolom met een omslag, 2 lucht lus, herhaal van * tot een kolom met een yo yo eerste kolom van de vorige toer einde. 2e rij: een kolom met een yo yo eerste kolom van de vorige toer, * een kolom met de lucht lussen omslag van de vorige rij, 3 air lus, herhaal van * tot een kolom met een yo yo laatste kolom van de vorige toer einde. 3e rij: Brei als 2e, maar uit te voeren lucht om 4 lussen.

Link keten van 99 loops, plus een lucht-lift loop (voorrand van een cap) en brei het basispatroon, terwijl in de 1e rij van lucht door drie lussen van de basis, het uitvoeren van drie lucht lus.  Op 12 cm van de dial-in Karian blijven werken aan gemiddeld 31 lus, waardoor er aan beide zijden omhoog het aantal loops en trekstangen met een omslag (occipitale gewrichten). Na ongeveer 15 rijen vanaf het begin de hals breien steken om de klus af te maken.

Uitvoeren van de naden. De onderste rand van de band met drie rijen als volgt: 1 aantal kolommen met een omslag, een reeks van opengewerkte: * een kolom met een omslag, een lucht-lus, 1 st overslaan basis, herhaal van * tot een kolom met yo einde. De voorste rand van de kap stropdas ryushem.  Door de gaten in de open rij schuift u de satijnen lint.

Naar de top van de ketting van de 45 vliegtuigen lus de lus plus 3 recovery (randen zolen) en trekstangen met een omslag, met meer dan 3 lijnen aan beide zijden om te vertrekken door de vier lussen en meer op een rij een keer drie lussen en een slechts twee lussen.  Na 6 rijen van de rand van de dial-in om andere loop = bovenste rand van het bovenste deel van de buit verlaten. Voor mond-en middellange keten te binden ter ere van de 36 vliegtuigen lus de lus, plus een tillen rand = top Booties.

Brei 10 toeren van v = breedte van de zool.  De klus afmaken.  Het bovenste deel gevouwen in half in de breedte, met een tussentijdse hiel. Vouw het midden van de zolen en de andere helft in de breedte (midden-hiel) en bevestig deze aan de bovenkant van de sc. De bovenste rand van een bijna gelijkspel pinetok stobikoy met een omslag en ryushem.

Via de openingen in de voorste rij Ryusha Schuif de satijnen lint. Gebaseerd op materialen mamochka.org

delicaat, yo, haak, yo, booties, de regeling