over breien

 

Haak hoeden voor kinderen

De basis van deze nemen we een shemki hier, maar in de knit zal zijn eigen veranderingen. Hoed verkregen door optogalvanic zie Nota's 48-50 (hoop van harte dat iedereen die niet te verwarren): Elke rij begint met een 4 ce - 3 lussen van opkomst en een ce voor arochki. Sam patroon hoeden vyvyazyvaetsya als de zogenaamde teken - 2CH, gescheiden door een ce arochku in de vorige rij. Uitbreiding van de onderkant naar de gewenste diameter is uniform voor rekening van de toevoeging van zes teken in elke rij.

Om de hoeken van de toename van de gebieden die niet scherp onderscheiden in elke winst die de volgende rij te compenseren met de helft ten opzichte van het vorige segment. Dus, 4 ce afsluitbare in de ring. 1p. - 4 ce (3 lussen en een lift voor arochki ce), 11 CH. 2p. - In elk van de vorige rij arochku provyazyvaem 2 CH, gescheiden door een ce

Zet 12 zogenaamde teken. 3p. - Start om emissierechten te maken, teek. In elke volgende rij van stijgingen van deze zullen worden zes. Het idee hierachter is om te krijgen een extra vinkje provyazyvanii arochkami tussen de vorige rij. 4p. - Het maken van zes van stijgingen, teken om de 3 tikken van de vorige rij. 5p. - Het maken van zes van stijgingen, teken elke 4 tikken van de vorige rij. 6p. - Geen breien van stijgingen.

In elk van de vorige rij arochku brei 2 CH, gescheiden door een ce 7p. - Het maken van zes van de verhogingen, om de 5 teken tikken van de vorige rij. 8p. - Geen breien van stijgingen. De bodem begint een beetje te sluiten.

9p. - Het maken van zes van stijgingen, teken elke 6 tikken van de vorige rij. Aan deze kant, en de verdere stappen totdat de gewenste diepte van de gebreide mutsen zonder hen. Met het getal pi Ik ben nogal ten opzichte van vrienden, ik kwam bodem van 13 cm Serie I 26 kreeg vanaf het begin breien hoeden en hoogte van velden tot 17 cm voor de velden provyazyvaem twee rijen van sc.

In de tweede rij te maken vergoedingen in elk van de 5de kolom. De volgende rij in elke kolom van de vorige rij apex provyazyvaem een ​​opluchting kolom en een CH. Dus haak № 2,1 provyazyvaem drie rijen van velden. Toen kreeg ik verslaafd aan № 2,5 en provyazyvaem twee rijen meer zijn. De foto toont dat de velden loodrecht op de dop zelf vanaf de eerste rij van de provyazyvaniya. De laatste serie provyazyvaem Rachim stap haak № 2,1. Bij de laatste telling ik toonde ziet eruit als een naad.

Hat klaar! Misschien op het gebied provyazyvanii iemand te helpen deze foto. Ik stuurde hem een ​​Osinochka in de vorm van de vraag. Optie nummer 1 - is correct. Vyvyazyvaem in een kolom - een reliëf, in de tweede - normale, etc.

Paul zou kunnen en moeten otparit. Emissierechten voor de velden kan vaker worden gedaan, wat nog belangrijker is om ervoor te zorgen dat ze gelijkmatig verspreid zijn en niet gaan zwaaien. Ik hou van deze bloemen en in het leven, en breien. Heel eenvoudig uit te voeren en mooi. - № 2,5.

De grootte van de rozen is afhankelijk van het gekozen garen, haak en draaide het nummer oorspronkelijk ce in de keten. Ik heb nooit gebeld ze naglaz als vaak bandage dezelfde hoed en een beetje meer - net zoals ik niet gelukkig was. Maar de eerste keer natuurlijk moet je door ervaring. Als basis nemen we hier deze shemki. Labour supply chain van 69 ce 1p. - In de 5e keten lus provyazyvaem CH.

Volgende een lus door de volgende ce kettingen we stropdas 2 CH, gescheiden door een ce Breien dus tot het einde. 2p. - Brei 3 ce lift en keer het werk. In de eerste arochku provyazyvaem nog een CH 3 ce en 2 CH. Naast het einde van de serie in elk arochku provyazyvaem 2CH 3 ce, 2 Ch. 3p. - In elk van de vorige rij arochku provyazyvaem tot 9 CH. De eerste wave start met drie ce

We ingeschakeld rozetten rulikom, nou ja, alles. Echte long range drie tot stropdas, maar het is het waard. Shemki nee, mijn improvisatie. Erg handig als je bedden te maken. Brei een keten van 15 ce

In de tweede lus van de keten provyazyvaem RLS. Naast elke lus tot het einde van de keten - polustolbik 2 CH 2 C2h, C3H 3, 2, C2h, CH 1, 1 polustolbik, 1 v. Het blad wordt gedraaid in de tegenovergestelde richting in de spiegel provyazyvaem volgorde - 1 v, 1 polustolbik 2 C2h, C3H 3, 2, C2h, CH 2, 1 polustolbik, 1 v. We verbinden met de SS top.

Volg daarna de SS (alleen via het blad) provyazyvaem groef in het midden laat. Vyvyazyvaem extra 25 ce - 10 ce voor de stam en 15 ce voor het tweede blad, die vergelijkbaar is met de eerste vyvyazyvaem. Keer terug naar de top van de stengel met de hulp van dezelfde SS. We verzamelen 15 ce voor de derde blad en provyazyvaem het zo goed als de vorige twee. Takje van bladeren klaar.

De laatste 2 foto's, heb ik laten zien hoe ze kunnen draaien. In de eerste standaard takje, op zoek naar iets. In de tweede foto de bladeren zijn zo ingericht als aan derden hoed van de MC. Ik ziet er vaag als een lelie. De basis van dit nemen we een shemki. Niet van plan om bijna niets te veranderen.

Maar ik heb altijd ruimte gelaten voor de 7 e blad, maar in de oorspronkelijke zes van hen. Nou, in de oorspronkelijke bloem in de kiem, en ik heb altijd geblazen. U kunt beginnen met een 2-ce en de eerste van hen vyvyazat 12 sc. Kan ik een lus van lui en uit een ce vyvyazat eerste, en daarna 12 v en trek het vrije uiteinde.

Zo U kunt draai het midden van een strakke. Doe dan mee in een ring over het gebruik van SS en vanaf de eerste apex vyvyazyvaem ce en RLS. Vyvyazyvaem 11 ce (10 ce - de toekomst van de basis bloemblad en een ce te verhogen).

In de tweede lus kettingen breien v, vervolgens naar elk punt van de keten - een polustolbik, 6 CH, een polustolbik, 1 v. (Alle kolommen in een half-loop vyvyazyvayutsya keten, want dan heb je te doen is het harnas voor de tweede half-loop, zodat wanneer het een derde keek.) Bevestig het blad naar de basis, het centrum, twee bars vyvyazyvaya gronden alleen. Labour supply chain van 11 ce en net provyazyvaem seconden bloemblad. Dus tally en alle daaropvolgende bladeren.

Rail kan een contrasterende kleur zijn, en kan het zelfde zijn. Bevestig de draad en het gebruik van sc bindt alle blaadjes een voor een aan de achterzijde half-loop. Aan de top van elk bloemblaadje provyazyvaem 3 ce Waarschijnlijk, de tips zijn scherp.

Dat is alles. Rand van een hoed bij de laatste deed, draaien in het flagellum van zes draden van verschillende kleuren, gaf hem een ​​hoed, vastgebonden de uiteinden en weefde een pigtail, die verdraaid en genaaid monogram. Monogram zelf kunt u anders doen. U kunt vyvyazyvat keten van ce en naai ze, maar je kunt met de vestibule van het gewricht. Dit is wie is dichterbij.

Om dyrchavyh hoeden ik het graag zetten als ik wil, en dan te naaien. Nou, hier is alles. Voor deze dingen, leuke meisjes osinochki, laat me gaan. Sorry als er iets ergens wordt niet getoond.

Ik heb geprobeerd en hoop echt dat iemand kan mijn lessen helpen. Gebaseerd op materialen www.liveinternet.ru

regeling, een haak, een bloem patroon