over breien

 

Haak voor kinderen

Crochet voor kinderen is een van de leukste activiteiten die je kunt bedenken. U maakt uniek met hun eigen handen en unieke garderobe voor je baby. Kleding als niets anders kan openen de innerlijke wereld van uw kind.Crochet voor kinderen omvat breien blouses, rokken, kleding, truien, hoeden, handtassen, gehaakte pinetok en sokken.

Crochet voor kinderen gebreide truienIn het gedeelte van onze site haak voor kinderen vindt u een model dat zal bevallen u en uw kind. Het gebruik van de regeling haak voor kinderen onder de kracht die u zal verbinden graag een jurk of trui. Kleding sectie van haak voor de kinderen warm uw kind bij slecht weer en creëren een gevoel van comfort in het warme seizoen, en vooral maakt het anders dan anderen.

Plannen om haken voor de kinderen zal u toelaten om een ​​unieke kinderkleding te creëren. Breien met plezier! Openwork dress voor een meisje. Je hebt nodig: 400g viscose garen met Lurex (400m/100g), haak nummer 2. Dress Air gemak.

Je zult 200g kleine x / katoenen garen zacht abrikoos-kleurig, 3 knoppen in tune, de haak nummer 2, 2,5 en 3 nodig hebben. Haak voor kinderen - compleet rozet. U moet 200g garen omzoomd roze haak № 4. U moet 120g van acryl garen van gemiddelde dikte van het licht roze kleur, 100g fel roze en witte bloemen. U moet 200g garen paars en drie knoppen om de haak nummer 3 wedstrijd. Poluver in wit en roze strepen en een sjaal.

Je hebt 400 g roze garen, 150 g witte garen, een haak № 3, 3,5 en 4. Groen-witte trui en sjaal. U moet 400 g groene garen en 50 g witte garen, een haak № 4. U moet 400 g donkergeel garen, een haak № 4. U moet 300g van wit garen en 50g rood garen, haaknaalden, nummer 4, en 5.

Je hebt 250 g rode garen 100g blauw garen, haak nummer 6, 3 rode knoppen. Gebaseerd op materiaal van my-vyazanie.ru

haken, breien truien, haken, delicaat