over breien

 

Opengewerkte breien kit voor de kinderen

Openwork set: dress, cap, broek, schoenen. Leeftijd: 8-14 maanden. Je hebt nodig: 350 g wit garen (100% acryl, 220 m/50 g), de overblijfselen van garens van verschillende kleuren, een witte knop, naalden № 2,5; twee kousen naalden № 2,5; haak № 2,5. De dichtheid van het breien: 28 n. x 33 p = 10 x 10 cm Patroon: door schema.

Borduurwerk: gekleurde bloemen geborduurd kettingsteek vijf steken in het midden - knobbeltjes "Rococo", naast een bloem borduren twee of drie bladeren van de drie korte platte steken.  Witte sint-jakobsschelpen: run haak 5 met kolommen in een jaar wilt, gescheiden coquilles sc Brei 1, p sc.  Voorkant detail: bel 93 st op en brei 2,5 cm Rib 1 individuen. gekruist. x 1 izn.

Volgende, brei 8 cm in de volgende volgorde: 1 kantst. zoals, 13 keer in 7 st patroon 1, 1 chroom. Openwork breien kit voor kinderen jaarn, sluit vervolgens het achterste gedeelte detail: bel 30 st op en brei mensen. glad oppervlak tot een hoogte van slechts 11,5 cm dan aftrekken van beide zijden van elk 2-m p. 1 om de 2 st, 1 x 3 st, 1 keer op 4 st en sluit het resterende gedeelte in een keer. Montage: Run steken.  Op het achterste deel dik geborduurde bloemen.

De naad lijn voor elk item details van de post met een gebreide yo. In elke kolom met een gebreide omslag sc. De onderkant van de kap te breien een kolom met een omslag en temperatuur. n. De omtrek van het tandvlees tot 2 p. uit te voeren Slingers, met een p. over de andere. De grens tussen het tandvlees en een deel van een patroon gelijkspel detail 1 p. slingers.  Aan de rand van de kap in wit gevlochten koord 88 cm Coquette stretch: uit te voeren op de top (van de nek).

Dial on naalden 80 st op en brei 10 roebel. Rib een individu. gekruist. x 1 izn. in de 2e persoon. p. van elk van de 4 e paragraaf 2 van onderafdeling vyvyazat (n. = 100), 3 p. direct, de volgende blz. van elk van de 5 e paragraaf 2 van onderafdeling vyvyazat (n. = 120), 3 p. direct, de volgende blz. van elk van de 6 e paragraaf 2 van onderafdeling vyvyazat (n. = 140), 3 p. direct, de volgende blz. Elk van de 7e paragraaf 2 van onderafdeling vyvyazat (n. = 160), 5 p. direct, de volgende blz. Elk van de 8 ste paragraaf 2 van onderafdeling vyvyazat (n. = 180), 5 p. direct, de volgende blz. Elk van de 9e paragraaf 2 van onderafdeling vyvyazat (n. = 200), 5 p. direct, de volgende blz. Elk van de 10 e paragraaf 2 van onderafdeling vyvyazat (n. = 220), 5 p. direct, de volgende blz. vyvyazat elk van de 11 e paragraaf 2 n (n = 240), 5 p. direct, de volgende blz. vyvyazat elk van de 12 e paragraaf 2 van onderafdeling (n. = 260), 3 p. recht, gelijkmatig toegevoegd 14 n. (n. = 274), 6 p. rechts, en vervolgens delen van de paragraaf als volgt: 36, § rechts achterste deel 65, sectie mouw 72, n. voorste gedeelte 65, § mouw, 36 n. achterste linker deel. Elk deel apart breien.

Mouw: 16 cm aan de hoogte van breipatronen. Vervolgens gelijkmatig aftrekken 20 op (n. = 45), brei 3 cm personen. steek, 1 p. afwisselen: yo en 2 st samen personen, brei 3 cm personen.. glad oppervlak, en sluit de rok deel: op de voorkant van elke paragraaf 2 van onderafdeling vyvyazat (n. = 144) en brei dan 70 r.. (= 5 herhalingen van het patroon in de hoogte) in de volgende volgorde: 1 kantst. n., een persoon. zoals, 20 keer in 7 st patroon een individuen. n., een chroom. n. Dan brei 3 cm personen. steek, 1 p. afwisselen: yo, 2 st samen personen, dan brei 3 cm personen.. glad oppervlak en sluit het achterste gedeelte details make-up tot een hoogte van 8 cm en brei rok, zoals voorheen.

Montage: uitvoeren van naden van de mouwen en rokken. 3 cm op de mouwen en rok buigen naar binnen om een ​​aantal opengewerkte en naaien.  Het gat aan de achterkant van de das onderdelen sc, de hals om oog knoopsgat temperatuur van 10 uit te voeren. sectie en bond haar 8 sc. Op de grens hals en juk en tussen juk en de rok doen slingers van witte draad.

Aan de onderkant van het juk en de mouwen geborduurd kleurrijke bloemen. Integendeel lussen te naaien op een knop. Ontvangen 50 st op en brei 3 cm personen. glad oppervlak, de volgende personen. p. afwisselen: yo, 2 st samen personen, dan is 3 cm personen steek.. In de volgende blz. Gelijkmatig toe te voegen 50 para (n. = 100).  Dan brei patroon 56 p. rechtdoor (= 4 rapport patroon in hoogte).

Een keer verminderen beide zijden van een 3 st, 2 st 1 keer, 2 keer 1 st, dan werken op dezelfde manier aan de tweede etappe gelijkspel uit te stellen. Verplaats allemaal deel uit van een naald en brei 16 cm recht.  Dan brei 3 cm personen. glad oppervlak, de volgende personen. p. Alternate: yo, 2 st samen personen, dan 3 cm personen.. glad oppervlak en sluit de Run sectie naden, 3 cm boven en onder de binnenkant van de bocht opengewerkte rij en naaien. Geboeid broek geborduurd bloem met drie bladeren.

De spaken draad № 2,5 witte wijzerplaat 42 st op en brei 2,5 cm Rib 1 individuen. gekruist. x 1 izn.  In de laatste blz. gom toegevoegd 2 st, brei 14 p. patroon en verdeeld sectie in twee gelijke delen.  Op twee naalden te breien sokken personen. gladde oppervlak van de hiel op de half gedeelte aan beide zijden van de spaken aftrekken zeven keer in een paragraaf, sectie score afnemen en brei 28 p. voor alle n - te voet, breien mensen. glad oppervlak en het bovenste deel van het patroon. Brei dan een sok op dezelfde wijze als de hiel. Run naden.

Geborduurde bloemen met bladeren.  Aan de rand van het patroon en brei gom slingers van witte draad. Door gaten in de 9 e p. patroon stretch wit gevlochten koord lengte van 50 cm (de uiteinden van het koord - in het midden van de voorhand). De materialen blog.trud.ru

haak, delicaat, yo, yo, de jurk, de regeling