over breien

 

C Waar te beginnen breien?

C Waar te beginnen breien?  Voor het werken fijne draden te trekken het gewenste aantal aanvullingen en wassen. Wanneer de producten die u kunt elke schema in een vereenvoudigde vorm. Eerst moet je een afbeelding kiezen voor de beschikbare draden.   Vervolgens wordt de steekproefgrootte 15x15 cm das een keten van loops en de lucht uit haar vyvyazat regeling, zodat de ketting niet is gecontracteerd.

Deze keten kan worden gebreid met een dikkere haak of knit 1e lijn trekken er op om meer lucht lussen passeren.   Moet niet vernauwen het beeld en de rand van kolommen. C Waar te beginnen breien? KnittingEdge columns zijn een keten van antenne lussen op de hoogte van het beeld aan het begin van de serie en de kolom die overeenkomt met de hoogte van het beeld aan het einde van de reeks (keten en een kolom in de figuur is niet inbegrepen.)

Klaar om het monster rekken tot een vierkante vorm en op de mat om te strijken vast te zetten. Otparte monster meerdere malen door middel van een vochtige doek.   Tegelijkertijd maakt niet uit wat voor soort bindingen niet zet een ijzeren haak, maar alleen licht aanraken om een ​​natte doek. Producten kunnen beginnen met het breien van de boven-en onderkant. Als u breien spaken hieronder, dan niet beginnen met de trim.   Leidingen worden berekend en uitgevoerd na de montage van alle onderdelen.

Als het product geschikt is sc of kolommen met een omslag, is berekend in kolommen en rijen.   Als een cijfer is samengesteld uit twee of meer kolommen, dan is het product wordt berekend in de schema's van de breedte van de details in de gelederen, de cijfers voor hoogte. Sinds de tekeningen, uitgevoerd door een haak, tamelijk groot, is het handiger om het product te berekenen door het toepassen van een monster tot het patroon.

In de berekening van het product aan kinderen met een groot patroon is niet aan te raden om het te delen door de randen van het doek voor meer dan twee delen.   Afgewerkte onderdelen zijn noodzakelijk om de patroon en otparit strekken, dan naaien en stropdas. Gebaseerd op materialen nitkami.ru

yo, yo, regeling, naald, breien