over breien

 

Het is een oude bezetting van breinaalden

We hebben veel geschreven over de relevantie in onze tijd, benadrukte het unieke karakter van de dingen gecreëerd door kunstenaars met een haak en spaken. naaister zijn twee hoofdtypen van de hand-ambachten in zijn werk tot meesterwerken van het breien te creëren en sprak. Op het eerste gesprek in meer detail. Het is een oude bezetting is al lang uitgegroeid tot een onderwerp van aandacht van de mode wereld.

Stijlvol, ideaal voor het gemak van de dingen die we vinden in de kleedkamers dandy's en dames. Werkelijke dit jaar, weelderige volumineuze sjaals de vraag naar de oprichting was het werk van de spaken. Grote warme sjaal of mantel longen - ook een bron van trots van de mensen die is graag op de breinaalden.  Artsen op hun beurt, al lang verklaard dat dit een interessante vorm van behandeling als 'spitseterapiya. "

Dit feit geeft aan dat het breien rage - een bezetting die u helpt om te ontspannen na een dag hard werken in ernst te laten meeslepen, creatieve ideeën tot leven te brengen, om zijn ijdelheid te behagen. Ook is het beter om te verleiden een man gewend om actief creativiteit, in plaats van een zorgvuldige selectie van kleur, textuur en dikte van de draad, een model voor de toekomstige werk en andere dingen ...

Als je verdiepen in de geschiedenis leren we dat breien in de oudheid was een kwestie van louter mannelijke .  De vrouwen gesponnen de wol, terwijl de mannen zich rond een kampvuur in de avond en waren bezig met breien, opsomming van de laatste dagen van het werk. Maar in de wereld van vandaag, hebben mannen niet onverschillig blijven voor het geval breien: draag een warme truien en sjaals, kijk naar de vrouwen, wier deugden zijn onderstreept elegante kleding.

We moeten ook vermelden breien voor kinderen. Moeders en grootmoeders, peetmoeders en vrienden van kinderen die behandeld worden met tederheid kleding, diversiteit is te benijden. Dit is een oude bezetting van breien yoDit is onze kinderen willen alle de allerbeste en meest interessante dragen, namelijk de creatie van kinderkleding geeft de mogelijkheid om creatieve ideeën komen tot leven te krijgen.

Gebreide mutsen en jassen, sjaals en wanten, kleding en lichtgewicht past voor de zomer - alle aanrakingen en wil zowel volwassenen als kinderen.  In het algemeen zullen de mensen van elke leeftijd gaan werken, je garderobe breien, model, en schema U kunt pick-up voor iedereen. Met zekerheid stellen dat breien model dat u kiest voor zichzelf of voor een persoon die breien, natuurlijk, veel plezier brengt!  Veel succes in het werk! Gebaseerd op materialen van breien-fashion.ru

breien, yo, breien, yo, de jurk, de regeling