over breien

 

Schema's van breien voor de kinderen

Mode is voortdurend in beweging en biedt ons meer en meer opties voor de kleding en de bouw van woningen. Maar maakt niet uit hoeveel tijd ging door, ongeacht wat de eeuw vorderde, een ding blijft onveranderd: gemeubileerd huis, denkt ze niet alleen over de beste manier om de meubels en andere huishoudelijke artikelen te regelen, probeert ze om te versieren het interieur van aangename kleinigheden.

Tot nu toe, Arabische en Aziatische landen, onder het zand en zon, vrouwen blijven om deel te nemen in het weven en breien. Dagenlang ze uitgeven aan ambachten, maar zodra het werk is voltooid, exclusief artikel of thuis blijven of hun mannen geparkeerd naar de dichtstbijzijnde cadeauwinkel. Daar, in de regel, toeristen breken ze met ongelooflijke snelheid is het zo leuk om terug te brengen van reizen sjaals, dekens en dekbedden met de hand gemaakt!

Handleiding knit is een van de oudste en meest prestigieuze vormen van handwerken. In oude tijden werden alleen mannen binden vrouwen op de ambachtelijke activiteit zijn niet toegestaan. Maar in de loop der eeuwen is veranderd: de man begon zich te realiseren als de enige beschermer van de familie, en verwierf de status van vrouwen huisvrouwen. Het is vanuit deze tijd de tijd van handwerk begint.

Volwassen vrouwen leerden het ambacht dochters, die, getrouwd en doorgegeven zijn vaardigheden voor meisjes.  Tijdens het werken op het product, heeft elke minnares gezocht om iets van hun eigen, unieke creëren. Als de bruid, die zich voorbereiden bruidsschat, zou kunnen doen met hun handen en nuttig tegelijk het originele ding in het volgende huis, zal de bruid zeker eindigde in matchmaking, en dan de bruiloft.  Vandaag de dag, ambachten zijn nog steeds in de vraag.

Met de komst van de mode in alle eenvoudige, maar ingenieuze, veel ontwerpers en mode-ontwerpers om collecties aan te maken steeds meer gebruik van de hand borduren en dure stoffen te combineren met breien.  Met haken en naalden kunnen worden gemaakt met zijn eigen handen een verscheidenheid van dingen voor het huis. Onherkenbaar te transformeren het interieur gezellige dekens en kussens, luchtgordijnen, gekleurde panelen, elegante servetten en tafellakens, matten voor het toilet en bad, warm water flessen om theepotten.

Deze producten kunnen in verband worden gebracht met alle dezelfde naalden en haken, evenals andere leuke gadgets, een lust voor het oog en verbeteren van stemming.  Bijvoorbeeld, zullen de kinderen genieten van uw gift knuffel gemaakt van zachte veelkleurige garen.  Elke vrouw beslist voor zichzelf wat het haken of spaken. En toch haak meer geschikt voor de vervaardiging van handdoeken, dekens en kussenslopen, mutsen en sjaals.

De spaken comfortabele gebreide dingen zoals truien, jurken, sjaals.  Veel naaisters om originele producten te creëren gebruik maken van twee of zelfs drie types van breien.  Bijvoorbeeld, als een warme trui, met de hand gebreid van zachte wol olijf kleur, voeg dan een kleine witte bloem, maakte een haak, krijgen een zeer goede combinatie.  Er zijn vele technieken en vormen van breien loops.

Als u eenmaal onder de knie hebt via onze website, zul je leren om met hun handen te maken op een echt unieke dingen in een omgeving die zal verschijnen helderder dan de persoonlijkheid van je uiterlijk en je huis. Gebaseerd op materialen www.zoluhka.ru

Gerelateerde berichten:
  1. regeling van het breien regeling

gehaakte jurk, haak, breinaald, breien