over breien

 

Voor de kinderen zo leuk om te breien!

Meestal gebruik ik voor breien magazines, "Val Valentine" of "Cinderella breien", is eenvoudig en duidelijk omschreven, is breien voor kinderen met een beschrijving ervan niet altijd moeilijk om te begrijpen hoe en wat te doen. Voor de kinderen zo leuk om te breien! Meestal kan ik gewoon niet langs een interessant model voor de kinderen! Dus ik met u delen! Breien voor kinderen met een beschrijving is niet moeilijk!

Voordat u begint met breien sommige modellen voor de kinderen, gebruikte ik te breien een monster van het garen en de breinaalden aan die die gebruikt zullen worden in de toekomst.  Met een model voor het breien gemakkelijker om het aantal loops en rijen tellen in vergelijking met de beschrijving in het magazine. Ik meestal sample vyvyazyvayu belangrijkste patroon 10x10 cm  Als het monster wordt verkregen door het breien voor de kinderen minder, dan moeten we de dikkere spaken, en als er meer, dan, omgekeerd, dunner spaken.

Ik probeer op te halen het garen voor breien, vergelijkbaar met de een in het magazine. Breien voor kinderen met een beschrijving in de praktijk! Ik wil delen met allen die geïnteresseerd zijn in breien voor kinderen met een beschrijving, een goed model van de overalls.  Mijn kinderen graag dragen het hele jaar door maar in de zomer is het te warm. Ik vond dit model en een handige sluiting, en de vrije stijl. Ik vond deze beschrijving in het tijdschrift "Val Valentine," 1 / 2000.

Let op: dit magazine is zo begrijpelijk gegeven breien voor kinderen met een beschrijving die, zelfs zonder veel ervaring, die u kunt nemen op dit model voor kinderen. Het heet "de giraffe kostuum voor kinderen."  Ik heb niet vyvyazyvat patroon, en maakte pak uniform, alleen het elastiek aan de benen en hals gebreid in een andere kleur, en versierd met mooie knopen aan de voorkant. Beschrijving van het breien voor kinderen van woorden naar daden!

Verschillende data voor maat 86 worden weergegeven tussen haakjes. Materialen: garen (100% wol, 135 m/50 g) 250 (300), nam ik een breigaren doek verzadigde primaire kleuren van hemelsblauw, en voor de zee-groen gom.  Spaken 3 en 3,5, 6 toetsen voor geborgd; een aantal ongewone knoppen voor decoratie (dus lekker poukrashatelstvovat voor kinderen!). Het basisontwerp, de spaken 3.5: De voorzijde van de serie = gezicht gezichts-loops, av av rijen lus.

Eraser, spaken 3: brei afwisselend een gezicht, een zelfkant. BESCHRIJVING van breien Kies het juiste been 58 (62) loops draad voor het tandvlees en brei 2 cm elastisch. Verder, de voorste breien steek. Om een ​​afschuining toe te voegen aan beide kanten in elke 10e rij 3 keer in een (6 keer 1) st, vervolgens elke 8e nld 4 keer op 1 (1raz1) st = 72 (76) st.

Op een hoogte van 24 (26) cm in 70 (76) de gelederen sluiten aan beide zijden Edge loops en tijdelijk verlaten van 70 (74) st. Voor het linkerbeen breien is vergelijkbaar.  Voor trans deze breien: de eerste 35 (37) st linkerbeen en in 35 (37) van het rechter been om tijdelijk te verlaten, te verzamelen een nieuwe metalen rand, sluit u de laatste 35 (37) st linkerbeen en de eerste 35 (37) st, rechterbeen, een nieuw type een metalen rand. In deze 72 (76) scharnierend te breien rechts.

Op een hoogte van 45 (50) cm tot armsgaten sluiten aan weerszijden van elke 2e nld 1 keer 2 en 3 maal in een lus = 62 (66) st. Op een hoogte van 55 (62) cm de buurt van de nek srednie14 lussen aan weerszijden van hen in elke 2e nld 1 keer 4, 1 keer 3, 1 en 2 keer 2 keer in een lus. Op een hoogte van 59 (66) cm dicht bij de resterende loops schouder.  Beschrijving van breien terug: Brei naar de nek, zoals voorheen. Op een hoogte van 59 (66) cm de buurt van de nek betekent 24 lussen aan weerszijden van hen in elk 2-m p. 1 keer 1 keer 4 en 2 lussen.

Op een hoogte van 61 (68) cm tijdelijk links naar de overige 13 (15) st schouder. Beschrijving van de montage breien: details over de hakken patroon, hydrateren en laten drogen. Run side-stepping en gewrichten. Draaiknop op de voorkant van de hals ongeveer 55 lussen en de achterste marge van ongeveer 45 lussen van draad voor de gom-elastiek brei 2 cm. Aan de rand van armsgaten score van 103 (113) loops en knoop 2 cm elastisch.

Aan de achterzijde schouder strips op de rand van de wijzerplaat af voor het armsgat 5 st, zet in het werk van de 13 (15) hangt af van de rand van de schouder en nek afwerking 5 st op en brei 2 cm elastisch.  De voorste schouder trims op dezelfde wijze te voeren, met een hoogte van 1 cm vyvyazat drie gaten voor de knoppen: zo dicht naast de 4e en 5e loop, de 12e en 13e (13e en 14e) en 19 e en 20 e (21 e en 22 e) van de lus. De volgende rij weer naar deze loops bellen. Voor kinderen zo leuk om te breien! patroonknoppen Naai aan de achterkant schouder plaat.

Versier met gekleurde pak knoop naar uw wens.  Ik hoop dat je geniet van dit model en uw kinderen ziet er modieus en origineel.  Met deze beschrijving van het breien voor kinderen eenvoudig en aangename ervaring! Mam, laten we het aandeel van breipatronen voor kinderen met een beschrijving! Gebaseerd op materialen www.baby.ru

Gerelateerde berichten:
  1. opengewerkte

beschrijving van breien, haken, patroon, lus