over breien

 

Een selectie van patronen met betrekking tot breien

Dit gedeelte bevat een selectie van patronen gerelateerd spaken.Maar voordat je begint te breien een patroon, als je naaister start, check out hetzelfde als bij het breien wordt meestal gebruikt voor de decoratie breien een bodem product, strips sluitingen, mouwen, hals trim. Gom kan ook fungeren als een van de belangrijkste patroon in de gebreide product.

Pennen zijn zowel eenvoudige, bestaande uit alleen van de gezichts-en averecht loops en complexe elementen met kant breien of "spit". Dit is de meest eenvoudige ontwerpen in uitvoering. Ze zijn gebouwd op een combinatie van gezichts-en av st. Soms aangevuld met gesloten-yo, langgerekte loops, "knoppen", etc. De basis van deze patronen zijn opengewerkt, die worden verkregen door middel van open yo.

Yo, in de regel, ze doen "weg", en een averecht rij provyazyvayut visceuze draad op de achterzijde. Een selectie van de bijbehorende patronen gespaakte jaarpatronen, gebaseerd op de doorsneden loops - ". Spit" Breien "vlechten" een van de meest gebruikte methoden van breien in de hedendaagse mode. Doek van garen, maakte zeisen, het blijkt heel duidelijk.

Wanneer breien "vlechten" verbruik van garen gestegen, dus je moet altijd rekening houden met deze functie en nog veel meer garen als je gaat om het product vast te nemen "vlechten." Patterns of "vlechten" worden gebruikt als finishing producten, en de basis stof uit te voeren.     In een enkel product kan worden gebruikt verschillende soorten "vlechten" in combinatie met andere patronen, bijvoorbeeld met een opengewerkte patroon.

Themselves "spit" kan bestaan ​​uit een verschillend aantal loops en provyazyvatsya niet alleen de voorkant st. "Spit" van 2 lussen kunnen worden uitgevoerd aan de voorkant en aan de verkeerde kant van het product. Een "spit", bestaande uit meer dan twee lussen worden meestal alleen uitgevoerd aan de voorkant. Als de "Vlechten" deelgenomen en voor-en averecht loops, dan zijn ze van plaats wisselen met de voorwaarde dat het gezicht van de bovenzijde lussen liggen.

Als de "Spit" 1x1, die je kunt doen zonder de extra spaken.     Als de "Spit" is gebreid van een groter aantal lussen, zou het een extra arm, en voor meer geavanceerde "Braid" - twee extra naalden, die kunnen worden zeer kort, maar de dikte x moet overeenkomen met de belangrijkste spaken. Gecombineerde patronen. Zijn een mix van verschillende soorten breien: ". Spit" opengewerkte, gezicht loops, murmelen,

Alleen handmatig breien maakt het gebruik van dergelijke combinaties. Ze zijn het meest moeilijk uit te voeren, om zo bij te houden van elke techniek van het breien.     Producten die met gecombineerde patronen verkregen met mooi en elegant. Ze zijn makkelijk te stylen en alle aandacht valt op de foto breien. Gebaseerd op materiaal van www.club-rukodelie.com

gehaakt, yo, breien, delicaat, yo, patroon