over breien

 

Breipatronen

Hand breien - een oude folk ambacht. Musea over de hele wereld naast de oude werktuigen te zien de eerste tondeuse, kammen groot dat hun wol krassen, spindels, spinnewielen en, natuurlijk, breinaalden, haken - hout, been, en later van metaal. Het lijkt erop. Wat betekenen deze nemudreny apparaten en moderne high-performance machines, geautomatiseerde productielijnen?

Maar het strak over de eeuwen en millennia verbonden fijne continuglasvezel van de menselijke arbeid, de wens om ervoor te zorgen dat de kleding was een sterke, warm, comfortabel en gemakkelijk. En toch - mooi.  Dat is zo typerend voor mensen die verlangen naar schoonheid, creativiteit en maakt een oude handwerk een kunstvorm. En kunst is een man geboren, zullen leven met Hem eeuwig.

Met de groeiende welvaart en de stijgende culturele en welzijn behoeften van mensen vandaag en iedereen wil zijn kleren, passend bij het geheel van hedendaagse mode, maar was puur persoonlijk, dat wil zeggen, om te voldoen aan zijn smaak, reageerde op zijn ideeën van schoonheid, die een unieke afdruk van zijn persoonlijkheid. En hier komt te hulp handleiding knit.

Maar mensen niet gebreid alleen om de noodzakelijke, mooi, misschien, een unicum te maken. Het proces van dit werk leuk is, biedt een kans om zich te uiten in de kunst, gezien in de vertrouwde en alledaagse schoonheid en harmonie.

Uitgebreid assortiment van kleuren, de verscheidenheid van combinaties van kleuren en de textuur van een of andere van toepassing zijnde draden, onuitputtelijke sier-oplossingen, ontwerpen en patronen, en, ten slotte, de verschillende manieren van het breien - dit alles kunt u de volwaardige uitoefening van hun verbeelding, smaak, vaardigheden.  Kortom, wij raden - start voor breien. Good Luck!

Wij bieden - Seba Spectrum Printen Professioneel digitaal printen voor uw veiligheid. Internet magzin Gebaseerd op materialen www.rukodelie.net

Gerelateerde berichten:
  1. Gebreide Coat
  2. knitwear
  3. delicate, booties

hand-breien, breinaald, breien