over breien

 

Bulk bloemen haken

WORKSHOP gehaakte bloemen met mooie krullende bloemblaadjes zijn gemaakt op hetzelfde principe van het breien. Verschillende patronen provyazyvaniya bloemblaadjes als gevolg maken hun eigen manier mooie bloem. De regeling van breien begint met de kleurgegevens vyvyazyvaniya basis van de bloem en alle ongeveer hetzelfde.

Voor bijvoorbeeld een bloem met tere bloemblaadjes: Om te beginnen het breien van de bloem soort keten van zes lucht-lus, en sloot hem in de ring verbinden kolom. Bulk Bloemen haaknaaldEn in de ring te breien Gehaakte bloem patroon op de 16 of 18 kolommen met yo.     Dan beginnen te breien de ruggengraat van een bloem in een cirkel wisselende ketens van luchtfoto loops en bars met Yo.

Eerste, kiest u het vereiste aantal lussen stijgen, wat overeenkomt met de hoogte van de kolommen met provyazyvaemyh jaar. Dan * Brei lucht keten lussen over de regeling en de stijl Brei het gewenste aantal jaar door de invoering van een haak door een lus van de vorige toer, herhaal vanaf *. Dus de basis van de bloem is klaar om haar vyvyazyvat bloemblaadjes beginnen: 1e itemnummer w / o de koppeling van de keten en daarna met stijl yo.

Volgende, keer het werk en bond kader van de regeling blaadje 2e en 3e naast heen en weer. Na het afronden van derde reeks fix bloemblaadje breien aansluiten kolom naar de volgende lus van de eerste ring in om te sjouwen is niet stekelig. Brei de volgende 4e rij en 5e finale, decoratieve rail, en de lucht afwisselend koppeling lus.

Complete decoratieve biezen in plaats van de volgende keten, aan de verkeerde kant verbinden kolommen, ga naar de top van de keten en start vyvyazyvat volgende bloemblad.     Zo breien alle blaadjes van de geselecteerde modus. Als u klaar bent met de laatste rij van de bloemblaadjes bekleding op de top van het, naar het begin van de volgende keten, het aansluiten van provyazyvaya kolommen door het invoeren van haak in de achterste half-loop van binnenuit. Gebaseerd op materialen www.liveinternet.ru

bloem diagram van breien, haken, delicaat, yo