over breien

 

De wondere wereld van de haak

Op basis van verschillende soorten loops, die op hun beurt, zijn afgeleid van drie belangrijke soorten:  lucht lus  column zonder jaar en de kolom met jaar . Er zijn dus gekruist loops, knoppen en andere varianten van de elementen die samen leiden tot  haak patronen.  Maar om de technieken van breien meester, evenals met loops, in principe genoeg leren hoe basispatronen uit te voeren. Verschillende  onder meer een gemiddelde van vijf tot zeven van deze patronen.

Je hebt waarschijnlijk in staat zal zijn om ze te leren als je kunt lezen en begrijpen van de regeling.  Schema's te laten zien hoe breien moet worden gedaan, wat een loop, en in welke volgorde moeten verschijnen. In sommige gevallen, patronen haken kan zonder dergelijke regelingen.  Bijvoorbeeld, is dit mogelijk als het aantal is slechts een versie van de kolom, en er is geen noodzaak om hun verschillende combinaties weer te geven.

De meest voorkomende patronen haken haak is een bepaald element van het totale patroon, die later kunnen zo vaak worden gerepliceerd als een analogie. Deze serie maakt deel uit van  rapport, en  laten zien hoe om rapport worden gecreëerd.  Elke rapport bevat een aantal lussen van de keten, die wordt genoemd de veelheid.

Op een diagram, indien nodig, wijzen op de veelheid van rapport, evenals het aantal lucht-loops, die in combinatie met kolommen en maak patronen haak steken.  Wanneer u uw vaardigheden te ontwikkelen en kiezen voor de meer ingewikkelde patronen, is het raadzaam om te stoppen op die van hen, behalve wanneer regelingen zijn ook enkele foto's van de gebreide kader van deze regeling rapport.

Dit zal u toelaten om precies de patronen van de cross breien, die zal worden voor u van belang en behulpzaam in de toekomst te selecteren.  Meestal, de beschrijving van het patroon is als volgt.  Het eerst beschreven door de eerste rij, daarna de tweede en ga zo maar door.  De procedure is terug te vinden in de schema's in een reeks van data rijen breien.

Een serie begint met een van de lussen:  optillen of draaien.  Zoals gezegd, de regeling meestal u alleen een rapport, dat wordt beperkt door sterretjes. Dat is te repliceren rapport je nodig hebt om dat deel van de regeling, die ligt tussen de sterren te herhalen.  Als u de serie compleet, dan is dit deel van de regeling wordt toegepast, die is gelegen achter het sterretje, die het rapport beschrijft.

Key patronen zorgen voor truien. Afhankelijk van de haak uitstralen verschillende patronen voor korte en voor een lange haak. Voor een korte haak de meest populaire patronen zijn  dichte patroon  Dambord 3 * 3,  lange lussen,  two-tone patroon (een eenvoudige Checkerboard) en anderen.  Leren om deze patronen zal u leiden naar de wondere wereld van de haak. Gebaseerd op materiaal van lady-lady.ru

patronen van breien, haken, haken, breien