over breien

 

Mooie opengewerkte patroon

Een prachtige opengewerkte patroon hakenEen prachtige opengewerkte patroon uit een tijdschrift Knitting haken gehaakte sjaals, sjaal, en misschien zal u inspireren breien op een mooie jurk of een zomerjurk. Dit patroon verschilt van ongebruikelijke methode van provyazyvaniya onder bogen sc, de vorming van een drie-dimensionale ruggen. Voor het verkrijgen van een dunne duidelijk patroon geschikt garen gemerceriseerde katoen met een lichte glans.

Begin breien met een set van ketens van luchtfoto loops gezien het feit dat rapport patroon in de breedte bestaat uit 12 lussen. Op het hoogtepunt van het rapport van het patroon bestaat uit twee rijen. Zo, het verkrijgen van een ketting de gewenste lengte brei de eerste rij: * arochka 12 vozd.petel, doe st.b / n in de eerste lus en bond haar arochki de 16e eeuw. b / n, die de bulk rollen, en brei dan arochku van 13 vozd.petel vast haar kunst w / o na 12 lussen van de eerste keten, herhaal van * tot het einde van de keten.

In de tweede rij van de rollen te maken stud ontvangen door schema. Na de tweede reeks, gaat u naar de top van de bars het verbinden van de opengewerkte kraal en brei het patroon met de herhaling van de 1e serie. Gebaseerd op materialen domihobby.ruEen prachtige opengewerkte patroon gehaakte

opengewerkte, haken, haken, breien