over breien

 

Haak Patronen

Patronen Crochet schema

Een charmant volume patroon, de vorming van een tros druiven, maakte een haak, ideaal voor het breien sjaals, stola's, sjaals. Volumetrische bessen provyazyvayutsya prachtige zuilen, die zijn aangesloten een bos van sc. PDlya breien dit patroon goed is wol garen geschikt is met de toevoeging van een dunne mohair (100gr/500m), kies een kleur vergelijkbaar met druiven bardovy, paars, om het effect van het realisme.

Routebeschrijving breien sjaals: Typ in een keten van zeven temperatuur. loop en sloot hem in de ring. Brei drie temperatuur. loops stijgen en beginnen te breien in de opzet van de kolommen met de yo-gescheiden arochkami van 2 vozd.petel. Nog een keer doen drie vozd.petli Herstel en Tie arochki van twee groepen van drie kolommen met een omslag gescheiden als arochkoy van twee temperatuur. scharnieren. Vervolgens worden de randen altijd Brei twee groepen van drie kolommen.

Patronen Crochet KnittingVolgens de regeling, moet de eerste twee rapport patroon. Rapport provyazyvaetsya patroon in 5 rijen. Na het voltooien van een extreme groep van bars, das een keten van 6 temperatuur. loops, dan Knit weelderige stijl van een vorige reeks van negen arochki temperatuur. scharnieren.

Om dit te doen, do yo * Voer haak arochku een werkende draad te pakken en trek de eerste lus, herhaal van * 5 keer, dan pak je de draad en brei alle eerste langwerpige lussen op de haak en het jaar twee loop, dan brei de resterende twee lussen op de haak. Na het voltooien van een prachtige column, Tie arochku van 6 temperatuur loops, dan acht sc boven de bars van de vorige rij. Brei columns w / n, herhaal van begin tot eind.

2e serie: een groep van kolommen, * arochka van 7 temperatuur. loops uit een vorige serie van arochki 6 lussen Tie een prachtige column, 3 temperatuur. loop en de tweede kolom van de weelderige onder de volgende arochki. Dan Tie keten van zeven temperatuur. lussen en een stap terug van de rand van de lus 6 Tie bars w / o, herhaal van * tot het eind.

Derde reeks: een groep van kolommen, * arochka van de 8 temperatuur. lussen, de eerste kolom van een weelderige arochki van 7 oogjes, 3 temperatuur. loop, de tweede kolom van een weelderige arochki van drie lussen, de derde kolom van een weelderige arochki van 7 oogjes, een keten van acht temperatuur. lus, 4 v, herhaal van * tot het eind. 4e rij: een groep van kolommen, * arochka van 8 vozd.petel, de eerste kolom van een weelderige arochki van de 8-oogjes, 3 temperatuur. loop, de tweede kolom van een weelderige arochki van drie lussen, de derde kolom van weelderige, onder de volgende arochki van drie loops, en de vierde kolom van een weelderige arochki van 8 lussen van keten 8 loops, 2 v , herhaal van * tot het eind.

Patroon gehaakte jaar5de rij: een groep van kolommen, * arochka van 9-temperatuur-loops, dan Knit 10 v over de prachtige zuilen van de vorige rij, het dragen van een column meer dan een weelderige stijl en twee onder arochki van drie temperatuur. lus, herhaal van * tot het eind. Breien, te herhalen patroon van de 1ste naar de 5de rij om de gewenste grootte shawls, gezien het feit dat bij elke herhaling voegt een rapport in de breedte. De afgewerkte sjaal nat en droog, licht horizontaal uitgerekt. Gebaseerd op materialen domihobby.ru

yo, het stelsel van breien, haken, yo, haak regeling