over breien

 

Monsters fishnet paringen

Samples visnet nesten bestaan ​​uit eenvoudige combinaties van open loop toevoegingen. Nieuwe lussen worden gevormd met nakidyvaniya draad op de naald, yo provyazyvanie creëert het effect van doorschijnende, lucht schilderijen.  Uw keuze van garen is rechtstreeks van invloed op het uiterlijk van kant breien.

Een sterke, elastisch garen, weven structuur maken meer reliëf, zacht garen of draad om de stapel vorm patroon onduidelijk. Samples visnet stud jaarEen zeer fijne wol of katoen garen gebreide meestal groot genoeg spaken.  In de meest simpele maaswerk dekkingen elke toevoeging is naast haar afnemen uitgevoerd, waardoor het aantal loops in elke rij blijft ongewijzigd.

In andere dekkingen zijn gedaan toe te voegen en de afname van de verschillende locaties van een serie, maar je zult dat ze heel gemakkelijk zien, omdat het totaal aantal lussen in een rij verandert niet. Enkele mooie exemplaren afnemen en de toevoeging worden uitgevoerd in verschillende rijen, waardoor het moeilijk is om de lus tellen, maar het schept prachtige patronen.  Hoe yo.

Gooi de draad over de naald, zodat het lag in de dezelfde richting als de rest.  Na het trekken provyazyvaniya dit in de volgende rij een gaatje, maar als je gedraaid kotteren, zal het gat worden gesloten.  Als er een lus in de voorkant van yo breien averecht, de draad is voor het werk, klaar om te worden gegooid naar de oppervlakte.

Voor de vorming van lussen tussen de voorste omslag naar voren te trekken draad om averecht breien lus, in haar te gooien over de spaken en de voorste Brei de volgende st.  Trek de draad als breien av loops, gooi in haar telkens weer naar voren en de naald voor de uitvoering van averecht lussen te trekken.  Hoe kan ik een paar jaar uit te voeren.  In de patronen zijn openingen voor hun onderwijsbehoeften, of meer dan een jaar op hetzelfde moment.

Meer yo kan verlaagd worden in de volgende rij, zal daarom worden toegevoegd een lus. Kan ook worden gebreid alle yo, en in dit geval zal worden toegevoegd een paar lussen.  Trek de draad en gooi met het op de naald. Dan weer, trek het naar voren en sprak opnieuw in te gooien, het vereiste aantal van Yo te doen.

Pattern kammen en fans.  Het is een oud Schots opengewerkte patroon, zijn er tal van varianten, een gemeenschappelijk kenmerk dat is een aparte groepering en verlagen voor een aantal aanvullingen voor de schepping patroon, die lijkt te openen fan van veren, vogels, golven of shell kleppen.  Oude sjaal patroon variant bekende exemplaar van breien Schotse kant, zeer eenvoudig en symmetrisch.  Patroon delicate trap.

Een gladde stof met een uniforme structuur, bijna vervormd, ondanks een uitgesproken open structuur.  Bird's eye patroon.  Doorlopend patroon van delicate dubbel gebust creëren van een monster met een ongewone textuur.  Patroon tulp.

Heel veel mooie motieven kunnen worden uitgevoerd met opengewerkte lussen die een beetje verlichting makkie. Gebaseerd op materialen blogs.mk.ru

yo, breien, yo, lacy, patroon