over breien

 

Opengewerkte patronen

Patronen met een omslag, een gat is maaswerk genoemd. Yo voren te komen en achteruit.  Met het oog op yo formulier, moet je de juiste naald draad werk, dat ligt aan de wijsvinger van zijn linkerhand, boven, links naar rechts beweging sprak "om hem"  (Fig. 79).

Dit resulteert in yo provyazyvanii volgende lus om je rechter wijsvinger vast te houden.  Aan de achterkant van het jaar altijd provyazyvaem als zelfkant loop.  De eigenaardigheid van yo is dat het niet gepaard gaat met een aantal onderliggende loops, zodat de gebreide doek tussen de twee kolommen van de lussen gevormd door het gat.

Als yo niet in de volgende rij provyazyvaetsya met de aangrenzende lus (bijvoorbeeld in de patronen van lussen, samen met een omslag), is het begin van een nieuwe kolom scharnieren. In het geval dat u de toevoeging van een lus in een gebreide stof te maken zonder de gaten, past u de inverse yo. Voor dit werk neemt de draad onder, de beweging "uit zichzelf" (afb. 80).  De volgende rij rug omslag provyazyvaem en averechte steek.

Het resultaat is een gedraaide lus, die de opening sluit. Van gekruiste lussen in het weefsel begint een nieuwe kolom scharnieren.  Bij het breien, moet u ervoor zorgen dat het aantal toegevoegde loops (jaar) in een patroon gelijk aan het aantal vermindert.  Lus kan yo voor gemak, na, evenals een paar persoonlijke of averecht loops en zelfs rijen, afhankelijk van de structuur van het patroon.

Om een ​​juist beeld van de opengewerkte patronen, niet genoeg om yo te maken en het aftrekken te krijgen.  Nodig om goed te maken yo dalen tot reliëfpatroon stress.

Als u breien opengewerkte tekeningen moet worden uitgegaan van de volgende regels: als yo gedaan vóór aftrek dient samen provyazyvat twee lussen perekida manier, dat wil zeggen, de eerste lus naar het bovenste deel van de linker naald te verwijderen naar rechts, niet provyazyvaya, de tweede breien, en dan naar de eerste lus door het tweede, lagere een lus te gooien. Met deze daling, krijgen we de helling van de lus van rechts naar links en rechts van het gat (afb.  22).

Als we een lus (twee lussen samen provyazyvaem) te verminderen, en dan do yo moet twee lussen provyazyvat langs de voorkant van de bovenste lobben. Met deze daling, krijgen we de helling van de lus van links naar rechts en het gat is ontstaan ​​aan de linkerkant van het (Fig. 21).

Voor het uitvoeren van al de delicate patronen beter dan de tweede methode van het breien av lussen waarbij de bovenste lussen zijn gezicht lobben, wat maakt het gemakkelijk om de gewenste aftrekken.  Opengewerkte patronen kunnen worden verkregen met behulp van de dubbele yo. Yo krijgen een dubbele, grijpen de juiste naald draad twee keer (afb. 81).  Wanneer breien de volgende rij van een omslag provyazyvaem, en de tweede reset van de spaken.

Per jaar gedumpt in een gebreide doek geproduceerd groter gat.  Sommige patronen van de dubbele yo, gemaakt op de voorkant van het werk van binnenuit niet weggooien, en de eerste provyazyvaem yo face als een lus, en de tweede als de zelfkant: aan de daling van de lus breien gezicht series te herstellen.  In de visnet patronen vaak aftrekken op een bepaald moment de twee lussen, die bij elkaar wordt gebreid drie lussen.

De drie samen kunnen voorkant van de onderste lobben (afb. 16), perekida manier (Fig. 23) en de methode van permutatie loops (afb. 24) provyazyvat.  In elk geval, gezien de juiste advies.  Door het gebruik van verschillende methoden van aftrekken en toevoeging van de lus (zie "breitechnieken"), het veranderen van hun locatie, kan je een aantal mooie, open-werkpatronen kruzhevoobraznyh die kan worden gebruikt als een stand-alone of als achtergrond stof trim.

Als u breien opengewerkte patronen na een bepaald aantal lussen provyazyvaem voorbereidende av lussen of lussen, aangegeven aan het begin van het patroon.  Ingewikkelde opengewerkte (Fig.  82).  Geschatte eenzijdig. Gebruikt bij het breien jassen, vesten, truien en jurken. Aantal loops maal zeven plus twee Edge. Om de sample loop 30 en brei door de regeling (Fig. werven  83):

1-ste rij K2, twee samen voor de bovenste lobben, yo, 3 voor en zo verder tot het einde van de serie;  2e rij 1 Wrong, av 2 samen, yo, 1 Wrong, yo, av 2 samen, een verkeerde, en zo verder tot het einde van de serie;  3e rij 2 bij elkaar voor de bovenste lobben, yo, 3 gezicht, yo, 2 perekidom elkaar, en zo verder tot het einde van de serie;  De 5e serie van yo en 2 samen perekidom, vijf voor en zo verder tot het einde van de serie;

6e serie yo, av 2 samen, av 2, av 2 samen, yo, 1 Wrong, etc . tot het einde van de serie;  7de reeks van k2, yo, 2 samen perekidom 2 samen voor de bovenste lobben, yo, K1, en zo verder tot het einde van de serie;  De 9e serie van herhalende patronen uit de 1e serie.  Lace (Fig. 84).  Geschatte eenzijdig. Gebruikt bij het breien jassen, truien en jurken. Aantal loops plus twee maal twaalf Edge.

De sample die we verzamelen 26 loops en brei patroon op het diagram (Fig. 85):  1ste rij 2 bij elkaar voor de bovenste lobben, K2, yo, K1, yo, 5 voor en 2 samen perekidom en zo verder tot het einde van de serie;  3e rij 2 bij elkaar voor de bovenste lobben, K1, yo, 3 gezicht, yo, 4 gezicht, twee perekidom elkaar, en zo verder tot het einde van de serie;  5e rij 2 bij elkaar voor de bovenste lobben, yo, 5 vooraan, yo, 3 frontjes, twee perekidom elkaar, en zo verder tot het einde van de serie;

7de rij 2 bij elkaar voor de bovenste lobben, 5 gezicht, yo , K1, yo, K2, twee perekidom elkaar, en zo verder tot het einde van de serie;  9e rij 2 bij elkaar voor de bovenste lobben, 4 gezicht, yo, 3 gezicht, yo, K1, 2 samen perekidom en zo verder tot het einde van de serie;  11e rij 2 bij elkaar voor de bovenste lobben, 3 gezicht, yo, 5 vooraan, yo, 2 perekidom elkaar, en zo verder tot het einde van de serie;  13de nummer van de zich herhalende patroon uit de 1e serie.  Opengewerkte diamanten (Fig.

86).  Geschatte eenzijdig. Gebruikt voor het breien sjaals, jassen, truien, en als decoratie. Aantal keren loops 18 plus twee voor de symmetrie van links en rechts van de lijnen van rapport, plus twee Edge.

Om het monster loop 24 en brei door de regeling (Fig. 87) werven:  1e rij in het begin van de K2, k2 en herhaal, twee samen voor de bovenste lobben, yo, 2 samen voor de bovenste lobben, yo, 2 samen voor de bovenste lobben, yo, 3 gezicht, yo, 2 perekidom samen, yo, 2 perekidom samen, yo, 2 perekidom samen, K1. Aan het einde van de serie 2 gezicht,

derde reeks in het begin van k2, herhaal dan: 1 voor, 2 samen voor de bovenste lobben, Naki, samen voor de bovenste lobben, yo, 2 samen voor de plakjes in TIE, yo, 5 front, yo, 2 BM (perekidom, yo, 2 samen perekidom, Naki perekidom samen Aan het einde van de reeks 2 gezicht;.

De 5e serie in het begin van de K1, yo, dan samen herhaal 3 perekidom, yo, 2 in plaats van de bovenste lobben, yo, 2 plakjes samen over de top, yo, 7 vooraan, yo, 2 perekidom samen, yo, 2 perekidom samen, yo Aan het einde van de reeks 2 perekidom samen, K1;.

7e serie aan het begin van k2, herhaal dan, gezicht, yo, 2 perekidom samen, yo, 2 perekidom samen, yo, 2 samen perekidom, 3 frontjes, twee samen voor de bovenste lobben, yo, 2 samen voor de bovenste lobben, yo, 2 samen voor de bovenste lobben, yo, K1.  Aan het einde van de serie 2 gezicht,

9de-serie in het begin van k2, herhaal dan drie gezicht, yo, 2 perekidom samen, yo, 2 perekidom samen, yo, 2 samen perekidom, een vooraan en twee samen aan de top kruidnagel, yo, twee samen voor de bovenste lobben, yo, 2 samen voor de bovenste lobben, yo, k2. Aan het einde van de serie 2 gezicht,

11e serie in het begin van de K2, en herhaal dan 4 gezicht, yo, 2 perekidom samen, yo, 2 perekidom samen, yo, 3 perekidom samen, yo, 2 samen voor de bovenste lobben , yo, 2 samen voor de bovenste lobben, yo, 3 gezichtsbehandeling.  Aan het einde van de serie 2 gezicht;  13de nummer van de zich herhalende patroon uit de 1e serie.  De verticale opengewerkte maaswerk (Fig. 88).  Geschatte eenzijdig. Gebruikt voor het breien zomer fancy jassen, truien.

Aantal meerdere lussen van 15 plus twee Edge.  Om het monster werven lus 17.  U kunt gebruik maken van de hele breedte van het patroon als een afwerking strip. Het diagram om het patroon te herhalen wordt geplaatst aan de linkerkant van de verticale lijn van rapport (Fig.

89). Een deel van het patroon kan worden gebruikt als een opengewerkte patroon zelfstandig in combinatie met een gezichtsbehandeling of een averecht lussen. Punt in het circuit niet kan worden gelezen, ze worden gebruikt voor het gemak:  1ste rij 2 bij elkaar voor de bovenste lobben, yo, k2, 3 av, yo, K1, av 3, 2, samen voor de bovenste lobben, yo, k2;

2,14,18 en 30e vier rijen van averecht, 3 frontjes, 2 av, 3 gezicht, 4 averecht;  5e rij 2 gezicht, iakid twee samen perekidom, 3 av, yo, k2, av 3, 2  Gezicht, yo, 2 perekidom samen;  4,12,20 en 28 rijen van av 4, 3 gezicht, 3 av, 3 gezicht, 4 averecht;  5e rij 2 bij elkaar voor de bovenste lobben, yo, k2, 3 av, yo, drie gezichts-, 3 av 2 samen voor de bovenste lobben, yo, k2;

6,10,22 en 26 ste vier rijen van averecht, 3 gezicht, 4 av, 3 gezicht, 4 averecht;  7de reeks van k2, yo, 2 samen perekidom, 3 av, yo, 4 gezicht, 3 av, 2 r, yo, 2 perekidom samen;  8e en 24e rijen van av 4, 3 frontjes, 5 av, 3 gezicht, 4 averecht;  9e rij 2 bij elkaar voor de bovenste lobben, yo, k2, averecht 3, 3 frontjes, twee samen voor de bovenste lobben, 3, 2 av samen voor de bovenste lobben, yo, k2;

11de rij 2 gezicht, yo, 2 perekidom samen, av 3, K2, twee samen voor de bovenste lobben, 3 av, 2 r, yo, 2 perekidom samen;  13e rij 2 bij elkaar voor de bovenste lobben, yo, k2, 3 av, 1 r, 2 samen voor de bovenste lobben, 3, 2 av samen voor de bovenste lobben, yo, k2;  Het 15e nummer k2, yo, 2 samen perekidom, 3 av 2 samen voor de bovenste lobben, averecht, K2, yo, 2 samen perekidom;

16e en 32e rijen averecht 4, 3 gezicht , Fout, drie gezichts-, 4 averecht;  17e rij 2 bij elkaar voor de bovenste lobben, yo, gezicht, 3 av, 1 r, yo, 3 av 2 samen voor de bovenste lobben, yo, 2 l tsevye;  Het 19e nummer k2, yo, 2 samen Perek huis, 3 av, 2 r, yo, averecht 3, K2, yo, 2 samen perekidom;

21 ste verschillende 2 samen voor de bovenste lobben, yo face , 3 av, 3 gezicht, yo, 3 av 2 samen voor de bovenste lobben, yo, 2 l tsevye;  23e nummer k2, yo, 2 samen Perek huis, 3 av, 4 gezicht, yo, averecht 3, K2, yo, 2 perekidom samen;  25e rij 2 bij elkaar voor de bovenste lobben, yo gezicht, 3, 2 av samen perekidom, drie gezichts-, 3 av 2 samen op de bovenste dalen yo, k2;

27 verschillende k2, yo, 2 samen pepekidom, 3 av 2 samen perekidom, k2, averecht 3, K2, yo, 2 KME perekidom;  29e rij 2 bij elkaar voor de bovenste lobben, yo, k2, 3, 2 av samen perekidom, 1 voor, 3 av 2 samen voor de bovenste lobben, yo, k2;  31-tweede rij k2, yo, 2 samen perekidom, 3 av 2 samen perekidom, 3 av;  33e reeks van herhalende patronen uit de 1e serie.  Gestempeld opengewerkte (Fig.

90).  Geschatte eenzijdig. Gebruikt bij het breien jassen, jurken, truien, en als decoratie.  Aantal keren loops 20 plus twee Edge.

Om het monster loop 22 en brei door de regeling (Fig. 91) werven:  1e rij 1 Wrong, yo, 3 frontjes, twee samen perekidom, 8 av 2 samen voor de bovenste lobben, 3 gezicht, yo, een verkeerd;  3e rij 1 Wrong, K1, yo, drie gezichts-, twee samen perekidom, 6 av 2 samen voor de bovenste lobben, 3 gezicht, yo, K1, een verkeerd;

5de rij 1 Wrong, k2, yo, 3 frontjes, twee samen perekidom, 4, 2 averecht samen voor de bovenste lobben, 3 gezicht, yo, K2, een verkeerd;  7e rij 1 Wrong, 3 gezicht, yo, 3 frontjes, twee samen perekidom, 2 av 2 samen voor de bovenste lobben, 3 gezicht, yo, 3 gezicht, een verkeerd;  9e rij 1 Wrong, 4 gezicht, yo, 3 frontjes, twee perekidom samen, twee samen voor de bovenste lobben, 3 gezicht, yo, 4 gezicht, een verkeerd;

11 e een aantal te herhalen patroon een de serie.  Bear's Paw (Fig. 92).  Geschatte eenzijdig. Gebruikt voor het breien truien, jassen en jurken. Aantal loops keer 25 plus twee Edge. Om de sample loop en 27 voor het breien werven schema (Fig.

93):  1e rij 1 Wrong, K1, yo, K1 vier keer en vier averecht, dan K1, yo, K1, een verkeerd;  2e rij 1 voor, 2 av, yo, vier keer een verkeerde en 4 gezicht, dan een Wrong, yo, averecht 2, K1;

derde serie 1 Wrong, 3 gezicht, yo, 2 samen perekidom, 3 av 2 samen perekidom, 3 av, 1 voor, 3 av 2 samen voor de bovenste lobben, 3, 2 av samen voor de bovenste lobben, yo, 3 gezicht, een verkeerd;  4e rij 1 vooraan, 4 av, yo, vier keer een verkeerde en 3 gezicht, dan een Wrong, yo, 4 av, 1 r;

5de rij 1 Wrong, 5 vooraan, yo, 2 samen perekidom, 2 av 2 samen perekidom, 2 av, 1 r, 2, av 2 samen voor de bovenste lobben, 2 av 2 samen voor de bovenste lobben, yo, 5 voor, 1 Wrong;  6e rij 1 voor, 6 av, yo, vier keer een verkeerde en K2, dan een Wrong, yo, 6 av, 1 r;

7de rij 1 Wrong 7 voor, 2 perekidom samen, Wrong een, twee, samen perekidom 1 Wrong, 1 voor, 1 Fout, 2 samen voor de bovenste lobben, een Wrong, 2 samen voor de bovenste lobben, 7 gezicht, een verkeerd;  8e rij 1 voor, 8 av, herhaal dit drie keer: 1 voor, een fout is, dan K1, 8 av, K1;  De 9e serie van herhalende patronen uit de 1e serie.  Mozaïek (Fig.  94).

Knopen een eenzijdig. Het wordt gebruikt voor truien, jurken, jassen, en als decoratie. Aantal loops, plus een veelvoud van twaalf twee lussen op rechts en 11 links van de lijnen van rapport, plus twee Edge.  Dit patroon breedte (25 loops) kan gebruikt worden als afwerking van een verticale strook.

De sample die we verzamelen 27 loops en brei door de regeling (Fig. 95):  1e rij in het begin van de K2, en herhaal dan, K2, twee samen voor de bovenste lobben, yo, K1, yo, 2 samen perekidom, 5 gezicht, enz. Aan het einde van de serie 2 gezicht, de twee samen voor de bovenste lobben , yo, K1, yo, 2 samen perekidom, 4 gezicht,

derde reeks in het begin van k2, herhaal dan: 1 voor, 2 voor de bovenste lobben elkaar, yo, 3 gezicht, yo, 2 samen perekidom 4 gezicht, enz. Aan het einde van de serie 1 voor, 2 voor de bovenste lobben elkaar, yo, 3 gezicht, yo, 2 samen perekidom, 3 gezicht;  5e serie in het begin van de K2, dan samen herhaal de twee voor de bovenste lobben, yo, K1 3 samen perekidom, K1, yo, 2 samen perekidom, 3 gezicht, enz. Aan het einde van de serie twee samen voor de bovenste lobben , yo, K1, 3 samen perekidom, K1, yo, 2 perekidom samen, k2;

7e serie aan het begin van de K1, 2 samen voor de bovenste lobben, dan yo herhalen,, twee samen aan de top kruidnagel, yo, K1, yo, 2 perekidom samen, yo, 2 perekidom samen, K1 twee samen voor de bovenste lobben, enz. Aan het einde van een aantal jaar en 2 samen voor de bovenste lobben, yo, yo K1, 2 samen perekidom, yo, 2 perekidom samen, K1;  9e rij in het begin van de twee samen voor de bovenste lobben yo, dan samen herhaal de twee voor de bovenste lobben, yo, 3 gezicht, yo, 2 perekidom samen, yo, 3 perekidom samen, yo, enz. Aan het einde van serie 2, samen voor de bovenste lobben, yo, 3 gezicht, yo, 2 samen perekidom, nakschid twee samen perekidom;

11e serie in het begin van de K1, yo, dan samen te herhalen 2 perekidom, yo, 2 samen perekidom een voor en 2 samen voor de bovenste lobben, yo, 2 samen voor de bovenste lobben, yo, K1, yo, enz. Aan het einde van de serie 2 perekidom samen, yo, 2 perekidom samen, K1 twee samen voor de bovenste lobben, yo, 2 samen voor de bovenste lobben, yo, K1;  13e rij in het begin van de k2, dan yo herhalen,, 2 perekidom samen, yo, 3 perekidom samen, yo, 2 samen voor de bovenste lobben, yo, 3 frontjes, enz. Aan het einde van een aantal jaar en 2 samen perekidom, yo, 3 perekidom samen, yo, 2 samen voor de bovenste lobben, yo, k2;

15e serie in het begin van de K2, en herhaal: K1, yo, 5 vooraan, yo, 4, en zo het gezicht d. Aan het einde van een aantal van de K1, yo, 5 vooraan, yo, 3 gezicht;  De 17e serie in het begin van de K2, en herhaal: k2, yo, 2 samen perekidom, 1 voor en 2 samen voor de bovenste lobben, yo, 5 gezicht, enz.  Aan het einde van een aantal k2, yo, 2 samen perekidom, 1 voor en 2 samen voor de bovenste lobben, yo, 4 gezicht,

19e serie in het begin van de K2, en herhaal 3 gezicht, yo, 3 samen perekidom , yo, 6 gezicht, enz. Aan het einde van serie 3 gezicht, yo, 3 perekidom samen, yo, 5 gezicht;  21-ste aantal te herhalen patroon uit de 1e serie.  Opengewerkte medaille (Fig. 96).  Geschatte eenzijdig.  Gebruikt voor het breien fancy jassen, truien, jassen.  Aantal loops maal twaalf, plus 10 aan de linker-en rechterkant van zeven lijnen van rapport, plus twee Edge.

Om het monster loop 31 en brei door de regeling (afb. 97) te werven. Openwork patronen jurkIn dit patroon brei 3 lussen met lus permutatie.  1e rij in het begin van de drie gezichts-, twee samen voor de bovenste lobben, yo, K1, yo, herhaal, 2 samen perekidom jaar, K2, 3 met een permutatie van de lus (Fig.

24), k2, yo, 2 samen voor de bovenste lobben, yo, K1, yo, enz. Aan het einde van de serie 2 perekidom samen, yo, k2, 3 met een permutatie van de lus, k2, yo, 2 gezicht;  Derde reeks in het begin van de K2, twee samen voor de bovenste lobben, yo, 3 gezicht, en herhaal dan, yo, 2 perekidom samen, omsl, 1 r, 3 met een permutatie van de lus, K1, yo, 2 samen voor de bovenste lobben, yo, 3 frontjes, enz. Aan het einde van een aantal omsl, 2 perekidom samen, omsl, 1 r, 3 met een permutatie van de lus, K1, yo, 3 gezicht;

De 5e serie in het begin van de K1, 2 samen voor de bovenste lobben, yo, 4 gezicht, dan herhaal: K1, yo, 2 perekidom samen, yo, 3 met een permutatie van de lus, yo, twee samen voor de bovenste lobben, yo, 4, gezicht, enz. Aan het einde van de serie 1 front, yo, 2 perekidom samen, yo, 3 met een permutatie van de lus, yo, 4 gezicht;  7e serie aan het begin van k2, yo, k2, drie langs de permutatie, K1, en herhaal: K1, yo, 2 samen voor de bovenste lobben, yo, K1, yo, 2 perekidom samen, yo, k2 3 met een permutatie van loops, K1, enz. Aan het einde van een aantal K1, yo, 2 samen voor de bovenste lobben, yo, K1, yo, 2 samen perekidom, 3 gezicht;

9de in serie het begin van de K1, yo, 2 perekidom samen, omsl, 1 r, 3 met een permutatie van de lus, K1, en herhaal dan, yo, 2 samen voor de bovenste lobben, yo, 3 gezicht, yo, 2 perekidom samen, yo, K1, 3 langs de permutatie, K1, enz. Aan het einde van een aantal jaar en 2 samen voor de bovenste lobben, yo, 3 gezicht, yo, 2 perekidom samen, k2;  De 11e serie in het begin van de K2, yo, 2 perekidom samen, yo, drie langs de permutatie, yo, dan samen herhaal de twee voor de bovenste lobben, yo, 5 vooraan, yo, 2 perekidom samen, yo, drie langs de permutatie, yo enz. Aan het einde van de serie twee samen voor de bovenste lobben, yo, 5 vooraan, yo, 2 perekidom samen, K1;

13de reeks van herhalende patronen uit de 1e serie.  De bladeren van de actuele informatie (figuur 98).  Voor een gegeven strip afwerking werven 33 loops en brei over de gehele breedte van de regeling (afb. 99), exclusief stap-lijn rapport:  1e serie 3 gezicht, 2 av, 1 r, yo, 2 samen voor de bovenste lobben, yo, K1, yo, K2, twee samen perekidom, 5 vooraan en 2 bij elkaar voor de bovenste lobben, K2, yo, 2 samen voor de bovenste lobben, yo, 2 samen voor de bovenste lobben, 2 av, 3 gezicht;

yo, jurkje, yo, maaswerk, tracering, de regeling