over breien

 

Patronen gebreide stof

Crochet of spaken lang aangetrokken craftswomen. Het is onmogelijk voor te stellen het exacte aantal opties weeft, die kan worden verkregen met behulp van slechts een paar soorten loops.

Patronen gebreid weefsel kan worden glad of structuur, bevatten vlakke of buisvormige delen om de precieze geometrie van veelvlakken wiskunde te herhalen of bizarre vorm te verspreiden, te creëren, dus iedereen die wil de mogelijkheid om alleen te maken met de hulp van draad of garen en naalden of haak je eigen unieke het model. Op onze website zijn er een verscheidenheid aan patronen haken en spaken. U leert hoe u een delicate stof maken, netten, een variëteit van geometrische en vrije tekeningen, ontwerp mogelijkheden voor de winter truien, lichte zomer topjes en zelfs badkleding.

Is het mogelijk dat onze aanbevelingen zal nuttig zijn om u bij het maken van een uniek model van avondjurk, breien warme truien geliefde man of zacht unitard voor uw baby. open je het mysterie van een gewichtloze kant kan ornament van elk onderscheidend kleden, verfijnde details van het interieur, of een prachtig geschenk te worden. Leren voor zichzelf met nuttige kennis, kunnen we zowel beginners als ervaren naaister, die al lange tijd een eigen element. Wij hopen dat onze gedetailleerde beschrijving, gedetailleerde instructies en duidelijke schema's maken voor u de wereld van het breien een handige, eenvoudige en zeer aangenaam tijdverdrijf! Gebaseerd op materialen www.uzelok.ru

Gerelateerde berichten:
  1. cap

breipatronen, badpak, haak, haak