over breien

 

Opengewerkte patronen breien

Openwork patronen zijn een combinatie van jaar-en provyazyvaniem verschillende lussen samen (lacy patronen, elegant breiwerk). Meerdere uniforme herhaling provyazyvaniya paar lussen samen en vormt een aparte yo motieven.  yo, moet u de juiste naald draad werk, dat ligt aan de wijsvinger van zijn linkerhand, rechts boven halen, de beweging sprak "met hem."

Dit resulteert in yo provyazyvanii volgende lus om je rechter wijsvinger vast te houden. Openwork patronen breipatroonVan de verkeerde kant van de omsl altijd provyazyvaem als zelfkant loop.  Lezen regeling voor vyvyazyvaniya delen, versierd met fijne patronen, het gebruik van bijzondere regelingen, die het lezen is niet moeilijk, omdat ze meestal aangevuld met gedetailleerde beschrijvingen van de gebruikte symbolen in het schema van de iconen.

Voor het lezen van alle regelingen moeten worden bedacht dat, indien na de omslag moet naar loop, yo te doen in voorwaartse richting, de werkende draad was op de rechterkant spaken in de achterzijde. Indien na de omslag moet Verkeerde lus, yo wel voor naar achter, zodat de draad was aan de rechterkant een spaak in voorwaartse richting.

Voorwaardelijke pictogrammen die in de regeling simpel: ze vormen geeft inzicht in de lussen, samen breien, en de locatie van yo yo, of met betrekking tot deze lussen.  Het lezen van de eerste regeling is het handiger om de gedetailleerde beschrijving van de pictogrammen te lezen conventionele regeling. Lege cellen in de regeling zijn niet belangrijk en zijn voor illustratieve doeleinden.

Voordat vyvyazyvaniya controle monster moet de rijen van het tellen circuit inzage, niet alleen van rechts naar links, maar van links naar rechts. Openwork patronen breien lacyOm het open-werk uit te voeren patronen voor het tellen van regelingen zijn meestal alleen gezichts-serie, av rijen in een lus vaak overeen met het patroon stof - averecht.  Wijzigingen vyvyazyvaniya averecht rijen zijn apart vermeld, naast het tellen circuit.

Elk voor-en averecht rij begint en eindigt rand steek. Edge lussen in de schema's van de opengewerkte patronen vaak niet vermeld. Gebaseerd op materialen myknitting.narod.ru

Gerelateerde berichten:
  1. Gebreide Jurk

delicate, yo, yo, het circuit patroon