over breien

 

Breipatronen

Overweeg breipatronen voor het voorbeeld circuits knit een eenvoudig patroon Checkerboard: Zelfs de gelederen van                 tally op de afbeelding, dat wil zeggen, Knitting breipatronenmeer dan het gezicht - gezichts boven averecht                 - Purl.  Voorwaardelijk                 Sleutel tot de regeling: Hoe                 Plannen opgesteld circuit patroon bestaat uit patronen en breien gedaan.  De serie is geschreven vanuit de bottom-up.

Aan de rechterkant van de regeling door het aantal oneven rijen - dit is                 gezicht het werk. Aan de linkerkant van het circuit door het aantal                 zelfs de serie - het Verkeerde kant van het werk.  Niet-rangen ook zien dat het dezelfde kant is                 het begin van de serie.  Meestal is de regeling opgenomen alleen de oneven rijen, aangeeft                 de voorkant van het patroon.

Het Verkeerde kant van het patroon wordt gebreid                 een tekening of averecht lussen.  Elk patroon is een groep van loops, met de herhaling van die is gevormd                 dit patroon.  Aantal loops in deze groep is genoemd rapport                 het patroon. In de schema's patronen rapport onderstreept door twee verticale lijnen                 of twee pijlen aan de onderkant.

Wanneer het breien van de lus moet worden herhaald                 rapport.  Meer                   Het patroon lussen moeten symmetrisch geplaatst worden op het doek, dat wil zeggen, kijk                     identiek aan de randen van het doek.  Voor deze regeling om een ​​patroon met een                     of beide zijden van het rapport van het patroon, zijn er extra                     de lus. Deze lussen breien wanneer niet wordt herhaald, als rapport.

Ze zijn                     tally slechts een keer in een rij voor of na een rapport.   Materiaal     met dank aan Irina Feldman, Dashevskaya. Gebaseerd op materiaal van club-rukodelie.com

patroon, loop diagram, breien