over breien

 

Brei overhemd voorzijde van het kledingstuk

Dickey is een kledingstuk is genaaid of bevestigd aan de borst mannelijke of vrouwelijke shirts Jurken. Dickey vaak naaien en breien kleine kinderen die nog niet weten hoe accuraat is.  U kunt de spaken van het shirt-front met hun handen op de bijgevoegde beschrijving. Het ding is eenvoudig voor beginners. Gedetailleerde beschrijving van de regeling zal vervangen breien borst. Voor Knitting 100 150 g shirtfronts vereiste gemiddelde dikte van de wol, 8 knopen of rits 20 cm in lengte.

Het eerste patroon kousenband of Boucle.  Het tweede patroon gom 2: 2.  Boucle: 1e rij 1 vooraan loop, een lus van zelfkant, om zo te beëindigen;  2e reeks van het gezicht breien averecht loops, in de derde serie als de 1e,  etc.

Wij drukken een even aantal loops, wat overeenkomt met 16 cm en brei patroon eerste, het toevoegen van een lus aan het eind van elke rij tot een breedte van 34 cm dan 12 cm die rechtstreeks is gekoppeld, zonder dat de winst, de gemiddelde lus op 4 cm op de draagbare extra naald en aan beide zijden van de linker lus brei iedere kant apart verder.

In het midden aan beide zijden van de lus verlaagt de eerste teruggebracht tot drie loop twee keer, dan 2 st twee keer en door twee tot drie keer een lus (de hele tijd controleren van de patroon). Dan brei 3 cm direct aan, zonder aftrek.  Op hetzelfde moment beginnen aftrek voor helling schouders. Dit gebeurt als volgt: verdeel het resterende aantal lussen op de nld 5, en vijf recepties trekt elk van de partijen.

De back knit shirt-front, net als voorheen, alleen de nek van het doen van veel minder.  Wanneer u klaar bent met breien, naaien de schouder naad rechts, dan verzamelen we alle lussen op de naald, met inbegrip van die lussen die blijven om de spaken te ondersteunen, en gebonden met een elastische band breedte van 8-12 cm 02:02  De laatste serie finish, zorg dat u de lus vast te zetten.

Op de linker schouder rits genaaid of haakwerk de binding van de hele regio shirtfronts, en op zijn linker schouder vyvyazyvaem acht lussen voor de knoppen.  Beschrijving van de breinaalden uit het t-shirt-front vrij aanvulling op het magazine voor een werknemer in 1958.  Als je dit artikel en lees de hele site, abonneren op aankondigingen van recente berichten ontvangen in de mail! Te schrijven op de blog, krijg je de laatste berichten uit allforfamily.ru sneller.

Typ in uw inschrijvingsformulier e-mail: Gebaseerd op materialen allforfamily.ru

voor breien, haken schema's, beschrijving van breien kleding