over breien

 

Breien manishkavorotnichok

Crochet, breien, haken regeling - Dicky bedienden (breien)  Dickey-gebreide kraag, kunt u ofwel dubbelzijdig viskeuze, dat wil zeggen, zodanig dat de voor-en achterzijde hetzelfde patroon heeft. Voordat u begint met breien borst, das patroon en tel hoeveel lussen je nodig hebt om te bellen om te beginnen met breien (zie pagina 6). Brei ribbelst Dickey.

Eerste lus aan het begin van elke reeks van schieten van links naald naar rechts, niet provyazyvaya. De laatste lus van elke rij Brei averechte steek. Berekening van de lussen te doen langs de kraag.  Bijvoorbeeld, een 1 cm - 2 lus. Lengte van de kraag 45 cm Dus zal 45X2 worden 90 lussen. Dial (svobodno!) 90 loops en Brei ribbelst strook van 10-12 cm Sluit vervolgens de lus van het centrale deel van de borst - 30 st.

Om dit te doen, brei vanaf het begin van een serie van lussen 30, de volgende 30 lussen en sluit de overgebleven st dovyazhite tot het einde. Ga dan verder te breien aan een kant van het shirt-front patroon.  Door de koppeling van de ene kant, sluit de lus. Na deze tweede zijde van de Brei borst als de eerste. Naai de dress shirt-front, het draaien van de rand van de zijwand naar het centrum.

Vouw de flappen aan de zijkanten en ze voor het werk stropdas, te beginnen vanaf de onderkant van de linker revers, aan de achterkant en onderkant van de rechter revers.  Decoreren van een aantal overhemd-front Brei Haak kolommen zonder jaar draden van verschillende kleur (zie figuur). Bind de hoeken van de kraag 3 kolom zonder jaar in de centrale lus van de hoek. Aan te kleden met lange mouwen kan worden gerelateerd aan de manchet.

Om dit te doen, de omtrek van de mouwen te meten bij de pols en knoop de twee strengen, de lengte van de omtrek gelijke armen, en de breedte-boorden-shirt-front.  Tie gehaakte draad manchet van een andere kleur. Gebaseerd op materialen nitkami.ru

schema van breien, breien, yo, haken, haken, yo