over breien

 

Dickey

Om het werk zou duren twee strengen van 'Het Kasteel van Lily "(50 g - 350 meter van 60% - alpaca, 30% - merino wol, 10% - acryl) spaken № 3 rechte en ronde.  Naar de top van de wijzerplaat direct spaken 98 loops, vouwen twee strengen in een keer van beide spoelen. Ribbeltricot k2, averecht twee lussen.

Hoogte - 28 tot 30 rijen, ongeveer 17 cm  En brei beginnen met een front lus, dan av 2, k2, en zo tot het einde. Eindigt rij 2 av, 1 voor, 1 rand steek.  Vervolgens verspreiden de lus als volgt: 1 metalen rand, een lus raglan, 10 gezicht, 2 st raglan, voor 10 steken, 2 st raglan, en zo verder tot het einde.

Aan het eind van een lus en een metalen rand raglan.  Totaal 8 raglans lijnen.  4.1 bereik.  Elke midden 10 steken tussen raglans lijnen en zelfs zichzelf raglans lijn gebreid in ribbelsteek (gezicht lus aan de voorkant en averecht rijen). Dickey dressOdd raglans gezicht lijnen zijn gebreid lussen aan de voorzijde en av av loops in serie. Aan beide zijden van hen voor loops toegevoegd aan een lus.

Toegevoegd op lussen in gebreide av rijen gezicht gekruist.  8.5 bereik.  Elke midden 10 steken tussen raglans lijnen en oneven lijnen raglans gebreid in ribbelsteek (gezicht lus aan de voorkant en averecht rijen). Zelfs raglans gezicht lijnen zijn gebreid lussen aan de voorzijde en av av loops in serie. Aan beide zijden van hen voor loops toegevoegd aan een lus.

Toegevoegd op lussen in gebreide av rijen gezicht gekruist.  Herhaal nld tot de gewenste lengte van het product.  Tegelijkertijd  verder op de rondbreinld. De laatste 3-4 rijen zijn gebreid in ribbelsteek zonder de toevoegingen.

Als raglans lijnen worden niet acht, vier, Dickey verkregen in de vorm van de vierhoek. Gebaseerd op materialen www.myjane.ru

loop, een rubberen band, kleding stropdas, sprak