over breien

 

Dickey van de Boucle garen

Dickey tally uit 2 delen en naaide.  Dial 30 st op de nld 7 boucle garens en brei 2 nld ribbelst. Brei vervolgens steek aan de voorkant hoogte van 22 cm  Dicht bij de schouders van de drie lussen aan elke zijde en dit zal worden gemeten door de kraag. Brei 16 cm hoge kraag Rib 2x2.  Sluit de lus vrij.  Bind een tweede deel, kunnen we weer in twee stukken en naai de knopen aan.

De onderste rand van de borst en bind de haak v, niet contracting.  Deze gebreide borst onderkant van de hoek.  De grootte van de shirt-fronten, 50 cm breed aan de schouders. en 30 cm van de hoek van het eindproduct.  200 g donker paars garen en breinaalden 9.  Start vanuit de hoek. Dial 4 lussen op de spaken 9 en binden in kaart te brengen.  Legende op een plein met een kruis - av in het gezicht van het werk  cirkel op het plein - een brei voor, yo, een front in dezelfde lus.

Horizontale lijn - 3 lussen av samen te breien.  Als het werk 22 cm, 12 bereikt te sluiten van de centrale lus.  dop op 2 x 2 st. Wanneer het werk 30 cm van het centrum naar de schouders en de breedte van 50 cm aan de schouders, sluit u alle de lussen bereikt.

Terug is fit ook, maar op een hoogte van 28 cm de buurt van de nek 20 lussen.  Naai de twee delen en de rand van de mond tot 48 loops, brei verzamelen  2 rijen ribbelsteek, voeg loops tot 52 loops en verre brei Boordsteek 3x3 ronde tot een hoogte van 12-14 cm is zeer dichtbij de lus vrij. Gebaseerd op materialen club.osinka.ru

lus, yo, yo, kleding, sprak