over breien

 

Haak overhemdfront

Een maat.  Haak overhemd-front heb je nodig: 100 g garen Eskimo, Wenen '50 haak 10 mm.  Breien hoeden die je nodig hebt: rondbreinld 7 mm.  Dichtheid breien shirt met vooraan: 10 steken x 14 rijen op de naalden 9 mm in tricotsteek = 10x10 cm  Dichtheid gebreide mutsen: 12 x 10 lusjes in de buurt van 9 mm spaken patroon "berry" = 10 = 10 cm, 12 x 16 rijen lussen op de rondbreinld 7 mm patroon "rib" = 10x10 cm

BREIGOED Dickey.  Emissierechten aan met een omslag doen na de lus: hoe vergoedingen te maken. Bind aan de verkeerde kant van de achterwand yo, dat er geen gat. Neem de volgende stappen van afwisselend links en rechts van de voorste lus.  Bind de spaken van boven naar beneden (niet rond).  Kies de 43 st op de breinld 9 mm (Eskimo garen). Brei de eerste rij als volgt (van links naar rechts): * 1 r, av 2 *, herhaal van *-* en eindig met een gezichtsbehandeling.

Wanneer de lengte 12 cm bereikt, twee averecht alle add een meer (wordt 3 av) (voorzijde). Van 57 loops. Na twee meer reeksen, te verhogen tot 4 = 71 av lus.  Herhaal de av lus te krijgen in elke 4e nld 3 keer = 113 st.  Sluit de loop is gratis, als de lengte wordt 22 cm

Naai de rug.  Het knopen van een haak.  Bind aan de rand van de haak 10 mm draden Vienna (twee lijnen) als volgt: een kolom met een omslag in de eerste lus, * 2 lucht lus, sla ongeveer 1 cm, een kolom met een omslag in de volgende st *, herhaal van *-* en volledige twee lussen van keten en een polustolbikom met een yo yo eerste kolom uit het begin van de cirkel. Doe hetzelfde stud op de top, maar met een lucht-lus tussen elke kolom met een omslag (in plaats van twee).  BREIEN hoed.

Knitting Pattern "navel" (over circulaire breinaalden).  * 1e ronde series-gezicht scharnier.  2e ronde series av loops *.  Herhaal van * tot *.  Breipatroon "Berry."  Wanneer u dit patroon in een cirkel breien, zal de figuur binnen te zijn.

Een cirkelvormige rij: averecht loops.  Twee cirkelvormige nummer: * 3 lussen van hetzelfde: 1 voor, 1 Fout, K1, dan averecht 3 samen *, herhaal van * tot *.  Drie ronde rij: averecht loops.  4 ronde nummer: * 3 av samen de drie lussen van een: 1 voor, 1 Fout, 1 r, herhaal van * tot *.  Met 60 st op met rondbreinld 7 mm draad Eskimo, en brei 8 rijen van cirkelvormig patroon "litteken."

Link naar een serie in tricotsteek en het is gelijkmatig toegevoegd 36 lussen (een totaal van 96 lussen).  Ga naar de spaken van 9 mm, aan het begin van de reeks (= middenachter) te markeren.  Ga verder breipatroon 'berry'. Start een nieuwe rij net achter het label, zodat het patroon is niet verstoord.  Bij het binden 12 cm, 2 rijen te binden navel, en trek de eerste rij van loops met 40 (van 36 loops).

Ga verder patroon "bessen", is niet bindt de 16 cm  Link 2 rijen rib, lager in de eerste rij van 36 loops (20 lussen resterende).  Ga verder patroon "bessen", is niet bindt de 20 cm  Nu is alles scharnieren Brei twee samen (10 steken over).  Scheur de draad af en haal de rest van de lus. Naaien.  Verwijder de cap, dat was het patroon op de voorkant.  Schema.

Gebruik het materiaal gepubliceerd in het tijdschrift "Drops". Gebaseerd op materialen klubochek.net

patronen van breien, haken, hoed, haak