over breien

 

Breishirt front

Knitting borst haak

Materialen: 100 gram van een lichtgrijze kleur (Alypaka), 50 gram grijs (katoen met viscose)  Spaken 4 mm. haak sluiting tot 3,5 mm bloem  Dichtheid breien 19p.h25 p. = 10x10 cm  Eraser Board increment: increment alleen worden gedaan na twee lussen van het gezicht te trekken tussen de lussen, averecht provyazyvaya lus op de achterwand zodat er geen gaten worden gevormd.

Dickey fit rond de top naar beneden.  Op 4 mm naalden om een ​​set van doorsnede 80 (naar de top van de elasticiteit) te verzamelen.  Om de cirkel te sluiten breien en brei in een aantal van gezicht, een aantal averecht, een aantal gezicht scharnier. 'Dan blijven breien Rib 2x3. Wanneer het werk bereikt een hoogte van 12 cm na elke gezichtsbehandeling loops toe te voegen op de 1e av lus = 96 n.  Rib gebreide cirkel van 2x4.

De volgende reeks van re-run te krijgen voor de 1e lus averecht na het gezicht, nog steeds te breien Rib 2x5.  Voer te krijgen in elke 4e toer 4 keer, en in elke 6e nld twee keer. Binden aan een hoogte van 22 cm  Brei dan een aantal van gezicht, een aantal averecht, een aantal gezicht scharnier. Gratis te sluiten - dit na elke 12 lussen do yo. die ook het sluiten van een aantal provyazyvat als een lus.  Kryuchkov binding rand.

3,5 mm Crochet Cotton-viscose filament tie van de boven-en onderkant van de borst: PRS in de eerste lus. * 4 ce. sla de lus, SSN in de volgende st *, herhaal van * tot *, eindigend 4 n cool. en het aansluiten van de eerste kolom van de PRS assortiment.  Bloem: viscose filament hlopokovo-link keten van vier ce ingesloten in een kring aansluiten kolom.

1e ronde, PRS in de ring. * 2 ce, PRS in de ring *, herhaal van * tot * 6 keer. compleet twee ce en in de eerste soed.stolbikov vy PRS. = 7 bogen van ce  2e ronde. A ce voor herstel. PRS. 3 kolom met een drie jaar, PRS in elk van de zeven bogen, met de eerste ed.stolbik PRS. Breien aan de verkeerde kant van het werk om verder te gaan.

Derde ronde. Een item voor de klim!. * CCH CCH in de eerste van de vorige rij. 4 ce * Brei van * tot * 7 keer. sojabonen d.stolbik de eerste PRS-serie.  4e ronde.  Een item voor herstel. en bind onder elke boog: 1 ssn1 in liters, 5 kolommen met 3 jaar.. 1 l ..  Een SSN. Soed.stolbik de eerste PRS-serie.

Terug naar de draad van de Alpaca.  5de ronde.  * Een SSN in de eerste PRS derde ronde. 5 liter. * Herhaal 7raz. soed.stolbik de eerste PRS.  6e ronde.

Ce aan, lift dan in elke boog: 1 PRS.  A ce 7 met drie kolommen jaar. 1 liter. Een SSN. 'Einde soed.stolbik e in de eerste PRS assortiment.  7de ronde. * Een SSN in de eerste PRS 5e ronde. 5 liter. * Herhaal 7raz. soed.stolbik de eerste PRS.  8e ronde. ce aan, lift dan in elke boog: 1 PRS.

1 ce 7 kolommen met drie jaar. 1 l .. Een SSN. 'Einde soed.stolbik e in de eerste PRS assortiment.  Knip de draad en naaien.  Naai de bloem pin verbonden aan het shirt-front.

Cap, baret, handschoenen mutsen en sjaals Drops_98 Gebaseerd op materialen korzinochka.3dn.ru

haak, een bloem, een hoed-, das een rubberen band, neemt, yo