over breien

 

Brei baret

Omtrek van het hoofd: 56-58 cm  Afmetingen: 24x120 cm  U heeft nodig: • 300 gram Melange (№ 156) garen Atelier Zitron TREKKING Aquarell (75% wol 25% polyamide, 420 m/100 g)  • bamboe naalden Profi № 2,5  • haak № 3,5  Patronen die in breien.  De voorkant van: die rangen - gezicht loops, averecht rijen - av loops in cirkelvormige rijen breien alleen het gezicht.

Eraser 2 / 2: * 2 r, av twee, herhaal van *, eind k2.  Elastisch 3 / 3: * 3 av, 3 gezicht, herhaal van *, kopse kant 3.  Het basispatroon: 1e rij: v, 2 e rij: kolommen met yo. Elke ronde nummer om te beginnen met 1 of 3 lussen van air-lift in plaats van 1e sc of een kolom met een omslag en voltooien van een verbinding met een luchtkolom van de lus expansie.  Herhaal de 1e en 2e rij.  De dichtheid van breien.

De voorkant van de spaken № 4, dubbele draad: 18 loops en 28 toeren = 10 x 10 cm  Elastisch 3 / 3, spaken № 2,5: 30 loops en 40 toeren = 10 x 10 cm  BREIEN Beret. Routebeschrijving gehaakte baret. Haak draad dubbele ketting van de twee lucht-lussen en 5 v in de 1e raamantenne gelijkspel.  De volgende rij in elke lus van de vorige rij, kolom 2 stropdas met een omslag = 12 jaar met kolommen.

Dan is de basis breipatroon, het toevoegen van gelijkmatig in elke rij van zes kolommen. Wanneer de diameter van een cirkel tot 25,5 cm (range = laatste ronde zuil met een omslag), stropdas-serie bereiken zonder toevoeging van een v en een rij van kolommen met een omslag voor de achterwand.  Brei vervolgens het basispatroon, gelijkmatig af te trekken in elke rij van zes kolommen.  Wanneer de diameter van de binnenste cirkel zal bereiken 17 cm, zonder verminderen das twee rijen van sc.

Vouw het werk aan een reeks kolommen met een omslag link voor de voorste wand, en die bij elke 5e loop van de vorige toer, 2 kolom met yo.  Sluit vervolgens een reeks van toevoegingen zonder sc en afwerking werk.  Gebreide sjaal.  De regeling van breien een sjaal.  Op spaken draait 92 en de lus tussen de gebreide elastische rand 3 / 3.  Op 120 cm vanaf de rand van zetwerk alle lussen zijn gesloten.  BREIEN wanten.

Hoe te breien wanten.  Voor de juiste handschoenen voor kousen naalden № 3 dubbele gloeidraad het type 32 loop en bind een rubberen band 6 cm 2 / 2.  Ga naar het breigoed naalden № 4 en brei steek gezicht.  Op 7 cm van het tandvlees met de 1e naald over te dragen aan de pin 2e, 7e en loop het type ze weer.

Na ongeveer 15 cm van het tandvlees om de aftrekking uit te voeren als volgt: de laatste en voorlaatste lus van de 1e en 3e naald breien samen de voorkant, op de 1e en 2e lussen van de 2e en 4e naalden niet ter sprake te brengen ( 1 st af als de voorkant, een voor-en rek het over het verwijderen lus).  Hetzelfde aftrekken tot een aantal keren uit te voeren op 4 en vervolgens om de 2e rij.  Toen de laatste acht lussen, trek lussen van werken garen.

Om de duim te verplaatsen naar de beenmode naalden № 4 uitgesteld zes lussen, bel 6 lussen aan de andere kant van het gat en een lus aan de zijkanten van het gat = 14 lussen. Gebreide Beret neemt5 cm voor Link glad oppervlak, vervolgens elke 2e rij om de aftrekking uit te voeren, zoals hierboven beschreven. Wanneer de resterende zes lussen, trek lussen van werken garen.  De linker handschoen breien symmetrisch, dat wil zeggen, lus voor de duim te verlaten op de 4e naald.

We hebben de gebruikte materialen van het tijdschrift "Kleine Diana", № september 2008 Gebaseerd op materialen klubochek.net

neemt de regeling van het breien, gebreide baret, breipatronen, verslaafd