over breien

 

Brei cap draad

Voor breien set die u nodig:.. 450 gram garen "Alpaca" Company CEAM (100% alpaca, 167 m/50 g) Breien de spaken van de № № 4 en 2 haak.  Patronen voor het breien: (. Licentie p. - Izn Etc, izn P. - Lits.p..) Verkeerde glad oppervlak.  Breien hoeden rode draad in twee toevoegingen 30 lussen en bind opgedaan in de dwarsrichting van Schema 3 (in Schema 32, enz.). Herhaal het patroon van de 1e naar de 34e p. 3 keer, dan verbinden met de 35 e tot 40 e serie.

Crochet art. yo no onderkant kap met een diameter van 18 cm  Brei de bodem moet zacht zijn.  Zonder de draad, das een haak naar de bodem Tuglie. Cap te naaien.  Breien shirtfronts 30 loops en stropdas opgedaan in Schema 1. Dan, vanaf de zijkant vlechten op de top van het shirt-front type 16 loops en brei kousenband 8 cm viskeuze

Verlaag de lus provyazyvaya in elke rij 2 st samen op de voorste wand, totdat er een lus . Sluit gewoon de tweede zijde van de shirt-front.  Breien wanten wanten worden gebreid in twee helften. Met 22 loops en stropdas in Schema 2. Breien hoeden voor gehaakte threadKant twee identieke delen, die face-handschoen.

Om de binnenkant met 22 st en kousenband das 5 rijen. Dan averechte steek te binden nog eens 18 rijen. In de 19e rij brei 1, nr. izn., N. 7 op extra lift. naald, brei deze. tot het einde.  De 20e serie van brei als volgt: een persoon, 7, enz. om de naald bellen (in plaats van doodgeschoten 7 st op de extra spaken.), Een izn.. Tie 36-serie en beginnen aftrekken, provyazyvaya aan het eind van elke rij van twee lussen langs de voorwand, maar er zullen 8 § Het resterende loops te sluiten.

Het binnenste gedeelte van de tweede gebreide wanten in spiegelbeeld.  Tie op loops met extra spaken kousenband 8 rijen viskeus. Dan beginnen te verminderen, provyazyvaya twee lussen aan het eind van elke rij, totdat u opraken van de lus. Dial 7 st vanaf de andere kant van het breien en brei de 2e helft van de vinger.

Beide helften van de mitten en duim bij elkaar, koppelverkoop haak kunst. b / n. Klaar om de set met strass versieren, nashiv ze zoals aangegeven op kaarten.  Wanten en mutsen. Haak Kit

Op basis van materialen yzelkom.ru

Knitting . naalden, Yo Yo, , breien, kleding