over breien

 

De regeling neemt de breien

Breien, breien regeling - Take  Neem 50-60 gram van rood garen en draad een beetje wit - om te voltooien. Spaken nemen 1,5-2 maal dikkere draden. Voordat u begint breien, bedenk dan dat het het opname vanaf de top van de voorkant van st neemt. Bestaande duurt 8 wiggen, die worden gevormd door breien. Het begin van elke wedge is een lus. Geleidelijk uitgebreid met een wig-yo lussen van stijgingen.

Verhoging van de lus moet worden gedaan alleen op de voorkant van de baan.  Op de keerzijde van alle lussen en yo te breien averecht loops. Ga nu door te breien baret. Dial 10 steken (8 lussen voor 8 + 2 wiggen edge loops) en Brei als volgt: 1e rij - verwijder de grens lus, * omsl, 1 r loop *. Van * tot *, herhaal acht keer. Aan het einde van de serie - een lus Wrong - regionaal.

2e rij en alle even rijen Brei de lus en averecht jaar loops.  3e rij - verwijder de grens lus, * yo, k2 lus *. Van * tot * herhalen 8 keer, aan het einde van de reeks een verkeerde lus - regionaal.  5e rij - verwijder de grens lus, * omsl, 3 gezicht loop *.  Van * tot 'herhalen 8 keer, aan het einde van de reeks een verkeerde loop-grens, etc.  Dus Knit Beret, uit te breiden tot de gewenste grootte. Dan begint de afdaling - het onderste deel van de baret breien.

Om dit te doen op de voorkant van de lus om mee te nemen wiggen. Aan het begin van elke wedge 2 st samen te breien.  Afzonderlijk voor elk een - de overgebleven lus van iedere wedge is meestal Tie. Dus in de serie zal afnemen acht loops.  Brei averecht rijen averecht loops.

Tog loops te doen in zes of zeven voorste rijen. Dus trek 48-56 loops. Vervolgens hechte resterende st 1x1 Rib op een dunne naalden.  Dit zal ring een baret.

Naai neemt aan de verkeerde kant. Klaar om progladte te nemen aan de verkeerde kant door middel van een vochtige doek, verscholen in Beret een zachte doek. Druk niet op neemt veel ijzer! Klaar om kan worden versierd met bekleding - geborduurde bloem of gelijkspel draden van een andere kleur. Gebaseerd op materialen nitkami.ru

schema van breien, bloem, breien, gebreide baret neemt