over breien

 

Hoe link ik vindt?

Ik zou breinaalden op een cirkel en lijn. Typ in het aantal lussen, als je nodig hebt om het hoofd te passen. Het meest waarschijnlijk een iets minder - stretch. Ik heb het getest empirisch. Begin te breien het geselecteerde patroon.  Alleen hier, er rekening mee dat alleen recht op de voorkant.   Je gaat gezicht in een spiraal, vervolgens duurt zal worden naadloos - ronde. Als u wilt, kunt u de naad.

Dan is de spiraal niet, maar zoals gebruikelijk u Brei aan de voorkant en op de achterzijde. Oke, rezinochki 1,5-2cm en voeg een lus.

Als u toevoegt op bepaalde plaatsen - zal wiggen (bijvoorbeeld als u het rond gebreid, u tevreden bent met 8 punten:. Verdeel het aantal loops 7 en markeren de grenzen van de gekleurde draad of paperclips Omdat alleen geschikt voor paren om de gemarkeerde loop - of een lus verbinding twee lussen, en dus elke keer, totdat u het gewenste bedrag van de baret te bereiken). Als je loops toe te voegen op willekeurige, zonder specifieke gelabelde sites - krijg je een platte met een toename in de breedte.

Na 1-2 rijen - brei een volledige cirkel, zonder een verhoging van de lus (dit is optioneel, afhankelijk van de stijl). En met de volgende ronde in hetzelfde veld met de label te beginnen en geleidelijk te verminderen de lus (provyazyvat twee samen).  En zo tot aan de convergentie cirkel. Probeer eerst al de kleine steekproef en u zult begrijpen wat ik bedoel.  In feite is het niet moeilijk.

En als het garen is dun, en voeg vervolgens pushistenkaya (vermindering loops) in een chaotische vorm is niet zichtbaar.  Good luck.  Zeven keer te meten, een - snijden. Gebaseerd op materialen club.osinka.ru

patroon dat circuit lus neemt