over breien

 

Hoe maak ik een link gaat

Beret knit op verschillende manieren, variërend van de rand of de bovenkant, voor twee tot vijf naalden, cross-gehaakte Gores of gewoon in de dwarsrichting. 1 - y weg. Gekozen het aantal loops gelijk aan de omtrek van het hoofd en de rand fit elastische 1 x 1 Rib of dubbel kousenband iepen-Coy. 1e rij 1 voor, 1 tot het aansluitnet, niet provyazyvaya verwijderen rechts naald;

2e serie gefilmde lus van breien gezicht, zelfkant loop lift, niet provyazyvaya, op de juiste naald. Herhaal de 2e rij. Door de koppeling van de gewenste hoogte velg, produceren een uniform toevoeging van lussen met een omslag of op te heffen lussen van snijdt de vorige rij. Als het patroon voor de baret wordt geselecteerd uit yo (Britse kauwgom en dergelijke), dan is het toevoegen van de noodzaak om te doen.

Na het maken van de toevoeging, het geselecteerde patroon breien 14-16 cm (een stijl). Dan vyvyazyvayut bodem. Aftrekken wordt uitgevoerd in drie stappen. Eerste trekt de helft van het totale aantal loops, breien drie centimeter. De tweede keer trekt de helft van het resterende deel van de lus, gebreide drie centimeter.

De derde keer provyazyvayut door twee lussen bij elkaar zo lang, maar er zullen 10/12 loops. Beëindiging van de draad, passeren in een stopnaald, rek de naald door de open lus, een aanscherping van de draad, en het repareren en naai aan de kant neemt een verticaal gebreide steek. Beret fit in de top naar beneden.

Getypte zeven lussen, met uitzondering van Edge, en de tally als volgt: 1e rij 1 jaar, K1, enz., 2e rij en alle even rijen breien in patroon, yo provyazyvayut gekruiste lussen die geen deel opengewerkt, in de derde serie als de eerste. Verdeel de lus in 6 delen van de wiggen. De grenzen van de wig kan worden opgemerkt met gekleurde draden.

Hoe kan ik link brengt yoIn de toekomstige uitbreiding van de wig voor het breien te maken een omslag aan beide zijden van de gemarkeerde lussen in de volgende volgorde: 3 keer in een rij en zes keer om de 3 de serie. Zorg ervoor dat de onderkant plat was baret. Wanneer de straal van de onderkant van AB (afb. 2) is gelijk aan 14 cm, 3-4 cm breien (BV) is niet van stijgingen. Aftrekken run voor 3-4 uur totdat het aantal loops gelijk aan de omtrek van het hoofd (SH).

Volgende Brei Boordst 3-5 cm (SD). Tally cross-gehaakte Gores, met elkaar verbonden in het proces van het breien. Aangeworven extra draad rechts op de berekening van het aantal loops (AA1, Fig. 3).

Provyazyvaetsya twee rijen. Treedt toe tot de rode draad en provyazyvaetsya twee rijen. Dan is een wig te passen afgekapt serie. In elke rij nedovyazyvayut 2-3 lus.

Dus om de hoogte van de velg A1g passen. Na deze twee-weg gedeeltelijke breien provyazyvaetsya alleen ABDV site. De lussen worden gelaten ondoorzichtig deel van SH-breien. De scharnieren op de site in WA verkorten averecht rijen. Wanneer de werkzaamheden zullen worden 6,8 loops (DB), geconfronteerd met een aantal van YES provyazyvayut tot het einde. Seamy serie ook breien tot het einde ABDVG. Vyvyazan wig.

Alle wedges zijn gebreid op dezelfde manier. Na het afronden van de laatste wig, brei 2-3 rijen van de hulp-draad af en verwijder het werk van de spaken, niet het sluiten van de lus. Otparte een vochtige doek, ontbinding van de hulp-draad en naai de open lus horizontaal gebreide steek gezicht scharnier. Hoe kan ik link brengt duurtEdge op de bovenkant trek de draad en hecht stevig aan de onderkant.

De rand van de velg haak das een dikkere draad. Je kunt niet wig in de tekening zijn bezel en HS binden slechts een deel ABDV. Na het strippen te scharnieren op de Edge spaken en de velg bind de gewenste hoogte. Voer vervolgens gebreide steek. Neemt de tally tot 5-7 naalden (het aantal wiggen). Het verkrijgen van de juiste voor de berekening van de loop en brei elastische band rond de voorkant rails of een ander glad oppervlak.

Volgende, brei 6-8 cm geselecteerde patroon, het maken van toevoegingen aan de baret vorm te geven. 5-6 cm breien, zonder toevoegingen en start vyvyazyvaniyu onderkant (zie de beschrijving van de 1e-modus). De overige lussen van draad en het aanscherpen van de fix. Neemt de tally in de dwarsrichting.

Gekozen het aantal loops gelijk is aan 12-18 cm, de extra draad koppelverkoop een lengte die gelijk is aan de omtrek van het hoofd, plus een 5-6 cm Finish het breien van de extra draad. Haak hoofdband hingen Edge lus en de rand provyazyvayut 3-5 cm rubber band of kousenband. Breinaalden aan de onderkant wijzerplaat Edge Loop de andere kant. Als u kunt achterhalen, moet de bodem worden gebreid als volgt.

Een paar rijen van Rib 1 x 1, en dubbelklik-elastische band over twee lussen langs de voorkant (voor-en zelfkant gefilmd), drie rijen in tricotsteek, vier rijen van de dubbele rubberen band weer op de twee lussen, een aanscherping van de draad resterende st. Beret otparivayut, verwijder de extra draad en naai de open lus horizontaal gebreide steek. De randen van de bodem van een verticale steek breien steek. Gebaseerd op materialen viazanie.my1.ru

neemt, yo, breien, yo, jurk