over breien

 

Laten we associëren neemt

Laten we associëren duurt duurt

Laten we eens een haak aan de onderstaande figuur stropdas.  Vandaag baretten veranderd van de gebruikelijke kop-jurk in iets meer.  Het is nu geen fashionista kan niet zonder deze stijlvolle stukken.  Beret is een accessoire dat ons niet alleen beschermt tegen de kou, maar benadrukt ook onze stijl en smaak.

Een link kan zelfs een beginner breister, heeft een minimum van vaardigheid of haken naalden, een paar uur, met behulp van niet veel ingewikkelder breipatroon baret.  In breien, haken baret is toegestaan ​​om elke techniek en patronen kunnen gebruiken.  Gebreide neemt kan worden opengewerkte en dicht, monotoon en kleurrijke, high-volume en niet veel. Het hangt allemaal af van uw voorkeur en smaak.

U kunt een ander garen gebruiken, maar natuurlijk, de samenstelling van het seizoen moet het dragen van het product gevonden.  En hier is de beschrijving-regeling breien baret haaknaalden beretok gebruikt als naalden en haken, evenals hun combinatie.  U kunt versieren je hoed, met behulp van kant-en-klare broche, en je kunt het zelf maken in een gebreide bloem. Laten we associëren duurt opengewerkteU kunt gebruik maken van voor het versieren van pompom baret.

Wordt ook gebruikt als decoratie borduren, zoals gewoonlijk, en linten. Brei Beret niet alleen een elegant hobby, maar om aan te tonen aan anderen uw stijl en gevoel voor mode. Gebaseerd op materialen 1001shemyvyazaniya.ru

neemt een gebreide baret, breien regeling, delicaat