over breien

 

Link neemt een zeer eenvoudige breien

Van de grootte van het hoofd omtrek van 1-2 cm worden afgetrokken van het aantal lussen aan de slag te berekenen.  Afhankelijk van welke maat je wilt dat de baret, het grootste aantal loops wordt berekend, zal deze cirkel baret.  Bereken de twee stralen van een cirkel en hoofd omtrek van een cirkel. Straal gelijk is aan de berekende lengte van de omtrek gedeeld door 6,28.  Bereken het verschil tussen de stralen van de eerste en tweede kring.

Herberekenen Alle cijfers in inches door het aantal loops en rijen.  In het algemeen, de link brengt een heel eenvoudige spaken (twee), maar u kunt haak.  U moet het aantal lussen die hoofdomtrek past te kiezen. Volgende passen de gebruikelijke elastische strip 2-3 cm  Vervolgens moet u het aantal rijen die u eerder berekend voor drie, bij voorkeur gelijk, onderdelen verdelen.

Wanneer het breien van de eerste derde deel van de serie moet gelijkmatig lussen van gelijke grootte verschil tussen de cirkel baret en hoofdomtrek worden toegevoegd. Voeg lus is beter alleen in de even genummerde rijen of elke vierde.  De tweede derde te breien vlak, terwijl het misschien een beetje minder rijen dan in het eerste deel.  Het laatste derde deel wordt de top picks.

Om sluit deze op te splitsen knit in zes delen. Bijvoorbeeld wanneer gebeurde het dat de spaken van de 90 lussen, dan ze te verdelen in zes moet je breien samen de 1e + 2e lus., 16e + 17e loop, 31 ste + 32 ste lus en t . etc. tot 76-O1 en 77e.  Number needed to av breien, niet af te trekken lus. Volgende, voor rijen breien lus samen te breien met degene die erop volgt.

Dat is het aantal lussen, die steevast worden verminderd, terwijl het totale aantal loops wordt verminderd. Verminder de helft van de loop, je begint af te nemen 12 loops, dan is de kroon van de baret wordt plat.  Als de spaken zal een totaal van zes lussen zijn, zullen ze nodig hebben om een ​​draad te trekken.  Als je breien op ronde naalden zijn niet, en met de haak, het zal alleen de naad.

Het eindproduct moet worden nat naar droog en ontleden. Rand van de baret kan dan versieren knit bloemblaadjes of sieraden. Gebaseerd op materialen www.kakprosto.ru

Gerelateerde berichten:
  1. breien

arm, neemt een lus breien