over breien

 

Neemt de spaken

Neemt u verbinding kunt maken en de haak-and-spoke.  Beginnen breien met een gehaakte top. Basis van een cirkel met de diameter. Link kan snel worden sc. Monteer vervolgens vier rijen zonder toevoegingen, en start vervolgens af te nemen van de lus in de plaatsen waar toeslagen zijn gemaakt.

Dus is het noodzakelijk aanleggen tot het nemen van de kop niet strak zitten. Nu binden de rand hoogte van drie centimeter sc, afgewerkt breien Rachim stap.  Hoe link ik vindt spaken?  Tijd en voorbereiding duurt een beetje langer.  Voordat u gelijkspel neemt de spaken, moet je voor een juiste berekening van de lus.  Wees niet lui en link het ontwerp groter (15x15), tel het aantal lussen in een centimeter.

Daarna moet je de omtrek van het hoofd te meten. Uit de resulterende metingen aftrekken een inch, rekening houdend met het feit dat het garen is uitgerekt in het proces van sokken. Vermenigvuldigen met het aantal lussen in een centimeter.  Het bleek dat bij benadering het aantal loops om te beginnen met het breien van de baret bodem.  Als je een mooie dwarsdoorsnede buklirovannaya of garen geverfd, het patroon voor de baret kiezen om niet.

Typ in de spaken van het vereiste aantal lussen, bij voorkeur een veelvoud van 8. Bind de ring kousenband viskeuze drie centimeter in hoogte.  Neem de dikkere spaken en dan verder breien steek de voorkant. In de eerste rij moet gelijkmatig worden toegevoegd acht loops. Hetzelfde increment stappen in elke vierde rij twee keer.  Brei dan precies drie centimeter in hoogte.

Nu moet je aftrekken te doen, te delen breien in acht gelijke delen en elk deel provyazyvaya twee eind loops samen. December te doen in een rij, terwijl de spaken blijft niet 12 st. Brei ze twee samen, oborvite draad lengte ongeveer veertig centimeter, trekt de resterende lus en neemt sshiyte verticaal gebreide steek.  Hoe te binden een ronde breien neemt het gladde oppervlak van het front?

Bereken het benodigde aantal loops, das een band van vijf centimeter hoog front satijn. Nu lopen de gedraaide jaar om de vier lussen. Volgende gebreide stof, het toevoegen van uniform in elke zesde rij 1 st door middel van acht loops, toen negen loops.  Zo zou je een baret met een diameter van 30 centimeter.

Het doek verdelen in acht stukken en verder breien wiggen gelijkmatig maken van de aftrek van elke wig op een lus om de zes rijen. De overige acht lussen te trekken van de bungelende draad.  Hoe kan ik spaken binden neemt prachtig patroon? Moet eraan worden herinnerd dat de figuur die nodig is op te halen, zodat rapport nauwkeurig kan worden afgestemd met het aantal lussen gekozen.

Dat wil zeggen, als het rapport is 12 loops, het aantal lussen voor de baret moet een veelvoud van twaalf, plus Edge worden. Bovendien moet het patroon worden geselecteerd, zodat u kunt emissierechten of aftrekken maken zonder verstoring van het beeld.  Link neemt de kinderen sprak over de mogelijke resten van heldere garens van verschillende kleuren. Geschikt voor het tekenen van fijne jacquard patroon.

Je zal breien van het patroon voorgrondkleur, provyazyvaya door verschillende rijen lussen, met de toevoeging van een andere kleur.  Bijvoorbeeld, de voorkant van een reeks van drie lussen van de belangrijkste gezicht van beige, drie gezichts-lussen van blauw.  2e rij averecht lussen in de figuur. 3e rij drie lussen van blauw, de drie belangrijkste lussen van beige.

Rij 4 averecht breien lussen van de figuur. Dan een paar rijen van de basiskleur. Herhaal met de toevoeging van andere kleuren.  De zomer neemt de meisjes voor het breien of haken is geassocieerd met witte katoenen zou een prachtige decoratie voor de kleine fashionista te zijn.  Het is gemakkelijk te binden een haak neemt. Vanaf de top, trekstangen met twee jaar een cirkel met de diameter.  Dan sc vier rijen gelijkmatig.

We gaan verder breien sc en doe aftrekken, zolang er geen baret zal niet zitten strak op het hoofd. Compleet crochet beret okolyshkom - meerdere rijen van sc. Gebaseerd op materialen fb.ru

neemt een gebreide baret, yo, yo