over breien

 

Welke methoden van breien baretten daar

Hoe te binden en neem de hand van breien baretten zijn er? Maar eigenlijk zijn er veel verschillende manieren om te breien deze hoed. U kunt breien duurt vijf spaken,Je kunt beginnen met de velg en van de top, je kunt breien in de dwarsrichting, en cross-gehaakte Gores.  We praten over hoe te binden neemt de meest populaire manieren.  Dus, de manier waarop de eerste plaats.

Aan onze breien neemt de top naar beneden.  Eerst verzamelen we zeven loops, gezien Edge en nog steeds recht op de volgende regeling : De eerste rij van het breien - een jaar met een front loop, en zo tot het einde, de tweede serie (net als alle zelfs), dus breien - provyazyvaem jaar kruiste loops zonder opengewerkte. De derde rij zal zo goed als de eerste provyazyvat. Na deze is het noodzakelijk om alle lussen te splitsen in zes partjes en de grenzen van de rode draad markering.

Om de wig uit te breiden tijdens de daaropvolgende breien te doen op jaar een van de twee zijden voorzien van een draad lus op deze manier: door middel van een serie van drie keer, en elke drie rijen van zes keer. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan het feit dat de onderkant van de toekomst altijd platte baret geweest.  Wanneer de straal van de onderkant van de juiste grootte heeft bereikt, provyazyvaem nog eens 3-4 centimeter van stijgingen zonder.

Start to aftrekken van de vier fasen uit te voeren om het aantal gevormde lussen, die gelijk is aan de omtrek van het hoofd. Dan vijf centimeter provyazyvaem gum.  En hoe u de spaken neemt gelijk aantal wiggen? Denk aan de tweede gemeenschappelijke methode van Knitting Berets.  Neem de naald op het aantal wiggen gevormd (bijvoorbeeld vijf of zeven). Het aantal lussen krijgt het recht voor de berekening en de voorste gebreide steek rond Acc of gom.

Na deze, acht centimeter gebreid patroon en graag geven de gewenste vorm neemt het doen van de toevoeging.  Dan zes centimeter breien, zonder toevoegingen en dan verder naar de bodem vyvyazyvaniyu producten (met de daling in drie verdeelde doses).  Alle overige lussen moet trekken een string en goed geschoord.  Volgend bericht: de meest populaire NIEUWS VANDAAG! Gebaseerd op materialen liveissue.ru

gebreide baret, baret, yo, yo, de regeling