over breien

 

Gebreide baretten

In eerste instantie neemt een deel van de militaire uniformen. En vrouwen hebben aangepast dit hoofddeksel om het te proberen voor jezelf. Kom naar ons vanuit Europa, neemt langzaam aan populariteit gewonnen. En nu lijkt het erop dat hij nooit gaat uit de mode. Het is stijlvol en comfortabel hoofddeksel dat past bijna alles. Draag het en herfst en lente, niet alleen in de winter. Sommige mensen willen baretten dragen, zelfs in de zomer, het creëren van een unieke afbeelding.

Deze winter, op het hoogtepunt van de populariteit. Bovendien zijn ze wel de belangrijkste trend in 2011. Dit seizoen, up-to-date, zowel grote als kleine baretten. Zeer relevant is precies gebreide baretten. De belangrijkste kleuren zijn zwart en grijs, maar kunnen ook baretten, en andere kleuren. Plus gebreide baretten dat ze niet alleen de markt, het winkelcentrum of op te slaan, maar de link zelf te kopen.

Dit is een goede gelegenheid om de vrije loop te geven aan hun fantasie en maak er iets van zulke dingen, het origineel. U kunt zelfs koppelen meerdere baretten in verschillende kleuren en stijl, die zal worden gecombineerd met verschillende outfits. Uiteraard zal dit vereist wat werk, maar het resultaat zal de moeite waard zijn. Een ander voordeel van de baret is dat het geschikt is voor vrouwen van alle leeftijden.

Het kan net zo goed zijn als de eerste-klassers, en dames, studenten, zakelijke dame, mijn grootmoeder. Zelfs de meest bescheiden kledij, compleet met modieuze gebreide baret wordt een uniek en stijlvol. In de winter, uiteraard, om beter te blijven wol. Maar voor zomerpak baretten van de dunnere draden. U kunt versieren duurt kant, lint of knoppen.

Brei gebreide Beret neemtBrei Baretten: wat dragen? Draag neemt anders: zich achter de oren, aan de ene kant, aan de achterkant. Haar kan niet verbergen, maar je kunt een baret te verwijderen. Gebreide baretten goed met dress-trui, met een jas, jas en een lange cardigan.

Als u een liefhebber bent van stijl, casual, dan brengt u naar perfect. Maar met sportkleding gebreide baretten er niet goed uit. Zeer stijlvol baretten uitstraling van fijne draad en versierd met strass, pailletten of broches. Baretten in de romantische stijl ziet er goed uit met een sjaal. Dit duurt kan ook worden gekoppeld aan de toon van haar tas. Besluit om zet de volume kan niet elke vrouw te nemen. Maar het ziet er erg origineel.

En als je genoeg tijd en geduld, dan kunt u kit, jas en baret link. Wees creatief en creëer iets nieuws. Immers, Knitting Baretten zal zeker modieus zijn voor een lange tijd. Gebaseerd op materialen myaccessory.ru

neemt een gebreide baret, kleding, breien