over breien

 

Gebreide kleding fundament van elke garderobe

Brei-wear dit kader elke garderobe, en ze gaat nooit uit de mode. Brei-Wear Foundation van elke garderobe jurkIn ieder geval, tot totdat de hele wereld niet te vangen opwarming van de aarde, omdat het breien is niet alleen het beeld scheppen van comfort, maar hun belangrijkste functie is de mogelijkheid om op te warmen. Daarnaast is deze jurk is een speciale vintage en unieke geest van zelfs Moderne gebreide truien, jassen en bolero's kunnen kijken alsof ze gebonden met de hand speciaal voor jou.

Als ze er niet uitzien ouderwets, vooral als je ze combineren met de juiste dingen.  En hier de meest De belangrijkste trend is gelaagdheid.  Korte jas brei-of haakwerk Bolero zal er geweldig uitzien over een lange veter of katoenen tops. Onder de lange gebreide jas kan gedragen worden met een jeans of een hemd dress met bloemenprint aan de nostalgische sfeer van de jurk te benadrukken.

Gebreide vest kan gedragen worden slechts twee van elkaar is een ideale optie voor koud weer. Het belangrijkste ding dat ze zijn gecombineerd kleuren zoals grijs en blauw. Omdat breien is erg zacht aan als, en bij het zien, de kleuren waarin ze meestal te stil: Alle schakeringen van bruin, grijs en blauw.  Dus je outfit ook, moeten zich dezelfde schaal.

Kijk naar de omvang van de dekking als vest of jas aan grote fokkerij, bijvoorbeeld, wachtrij, zullen ze er beter uitzien met jeans en een eenvoudige minimalistische tops. Brei truien en vesten van wol of fijn Jersey kan worden gecombineerd met heldere dingen, zoals een sjaal in een kooi met franje zal leiden tot het nodige evenwicht in de jurk, en het zal niet verschijnen saai.

In een enorme selectie van gebreide kledingstukken gemakkelijk om te verdwalen, maar door het bezoeken van onze online winkel U kunt alleen de gewenste optie.  De catalogus bevat Alle soorten van gebreide kledingstukken jassen, korte jasjes, bolero's, jassen, truien met korte mouwen.  Ook op de site is zeer gebruiksvriendelijk zoeken op kleur, zodat u altijd kiezen voor de gebreide kleding geschikt is om de andere dingen van je garderobe. Gebaseerd op materialen www.otto.ru

Gerelateerde berichten:
  1. breien pinetok

gebreide truien, jurken, gebreide kleding, breien